|
Danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şub 2024 Saat 16:57 |
Merhaba Kadir hocam,
Kızımın geçen hafta hafif ateşi çıktı birden , karın ağrısı vardı. Önce bayağı bir takip ettim ağrısı fazlalaşınca dolven verdim, gaz çıkardı ,tuvalete gitti rahatladı. Ateşi de daha sonra düştü çok şükür. Dün akşam birden ateşlenmeye ve inlemeye başladı. Gene biraz takip ettim dolven verdim .Şurup etkisini gösterene kadar bayağı inledi ,kıvrandı karnım ağrıyor dedi. Sonra uyudu.Sabah gene hafif ateşi vardı, keyfi hiç yoktu, sadece su içti ,inledi Bacaklarını, kollarını falan gerdirdi büyük ihtimal ağrıyordu. Gene dolven verdik gaz çıkarıp kakasını yaptı rahatladı Hocam sormak istediğim böyle bir durum neden olur. Karın ağrısı gazdan oldu desek neden ateşi yükseliyor. Bağırsağında herhangi bir enfeksiyon olabilir mi. Enfeksiyon varsa vardır ,haftada bir nükseder mi anlamadım Grip arazı hiç yok,sadece hafif ateş, karın ağrısı Domuz gribine de benzemiyor sanki. Ne önerirsiniz hocam. Yaşı 6.5 kilosu 24 . Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedigi bir gidadan, mikrop kapmis, hicbir ilaci kullanmayin.
|
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam burnunu hep karıştırıp yiyor.
Ondan olmuş olabilir mi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ikisi beraber olunca; Barsak solucanlarindan suphe ederim.
Andazol surup, ilk gun 2 olcek, 2 hafta sonra gene 2 olcek verin. Ilk dozdan 2 saat sonra Fleet solusyon icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|