|
Demir ilacı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 16:13 |
Kızım dogumundan itibaren takibini yapan çocuk doktoru aşıları tam yaptırdı d vitamini 400 başladık 600 devam ediyoruz 4 yaşında ama hiç denir ilaci vermedi şimdi başka doktorlar ilk üç yaş mutlaka kullanmalı diyolar doktorumuz hiç demir ilacindan bahsetmedi...kakada minik damar şeklinde kan gördü emzirdigim dönemde sadece makarna patates ile beslendim dünya test istedi gastroentolog gönderdi oda test yaptı bence okuyan annelwr benim dustugum hataya dusmesin...düşünsenize emziriyorum ama açım yumurta yoğurt canım çekiyor yiyemiyorum evet belki ciddi allerji olabilurdi ama çok iyi teşhis etmeden diyete sokuyolar hala lohusa psikolojisinden çıkamadım kadir hoca hak vermek gerekiyor istisna doktorlar vardır elbet....sorum şuydu hocam Demir ilacı mutlaka kullanilmalimiydi.....saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saglam KAZIKLANMISSINIZ!! Yaziklar olsun o sarlatan doktorlara!
1- Turk doktorlari, bu yaslardaki cocuklarin Hgb degerinin, 10g/dL oldugunu bilmezler. SALAK olduklari icin, eriskinlerde oldugu gibi; Hgb:12g/dL olmasini beklerler! Hos; ayni salakligi, Saglik bakanligi bile yapiyor!! SAKIN, Demir ilaci vermeyin. Yoksa butun atesli hastaliklari cok agir seyir ederler. (Demir elementi, mikroplar icin buyume hormonu gibi etki eder) 2- Kesinlikle "allerji" degildi! Kakada "kan" oyle olmaz! O gorulenler; "kristallerdir"! Cok beslenenlerde olur. 3- Bir yasindan sonra Dvitamini damlalari ile ugrasmayin! Hem zahmetli, hem pahali yontemdir! Her sene 1 defa, 1 ampulDvit3 icirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Şub 2024 Saat 20:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|