|
Baş çevresi büyüklüğü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mstfmmm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Baş çevresi büyüklüğüGönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 16:29 |
|
Merhaba doktor bey bugün oğlumu boğaz enfeksiyonundan dolayı doktora götürdüm. Yalnız doktor bebeğin baş çevresinin 49 olduğunu ve büyük olduğunu söyledi. 34.5 doğmuştu şuan 13 aylık olmak üzere oğlum çok ağladığı için pek soramadım bıngıldağıda kapanmış bu arada. Daha sonra sağlık ocağındaki hemşireye götürdüm oda büyük deyince çok korktum gerçekten bebeğim henüz yürümüyor ama sıralıyor emekliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 21:03 |
|
Turk Cocuk doktorlari son derecede CAHIL doktorlardir!
"Ortalama" deger ile "Standart sapma" degerlerinden haberleri yoktur!! Bu yas icin, erkek cocuklarda; Ortalama deger: 47.1cm dir. Standart sapma degerleri: 47.1±1.1 dir Bu da: ust sinir 48.2cm demektir! Onemli olan; 2cm fazla olmasi degildir.. 2 ay sonra bu fazlalik, 3 veya 4cm olursa o zaman onemlidir. Siz bunun takibini evde kendiniz yapin! Ayrica da, bir hastalik nedeni ile "bas cevresi" buyuk oldugunda, ASLA, Bingildak erken kapanmaz!! Bugunden geriye giderek, butun cevaplarimi okuyun.Yoksa bu cakallar sizi saglam dolandiracaklar!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Şub 2024 Saat 21:04 |
|
![]() |
|
Mstfmmm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 21:32 |
|
Çok teşekkür ederim doktor bey gerçekten çok korktum bugüne kadar herşey normaldi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 21:46 |
|
Evde, terzi mezuru ile kendiniz olcun! Bunlara inanmayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|