Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş çevresi büyüklüğü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Baş çevresi büyüklüğü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mstfmmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mstfmmm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Baş çevresi büyüklüğü
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 16:29
Merhaba doktor bey bugün oğlumu boğaz enfeksiyonundan dolayı doktora götürdüm. Yalnız doktor bebeğin baş çevresinin 49 olduğunu ve büyük olduğunu söyledi. 34.5 doğmuştu şuan 13 aylık olmak üzere oğlum çok ağladığı için pek soramadım bıngıldağıda kapanmış bu arada. Daha sonra sağlık ocağındaki hemşireye götürdüm oda büyük deyince çok korktum gerçekten bebeğim henüz yürümüyor ama sıralıyor emekliyor 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119787
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 21:03
Turk Cocuk doktorlari son derecede CAHIL doktorlardir! 
"Ortalama" deger ile "Standart sapma" degerlerinden haberleri yoktur!! 
Bu yas icin, erkek cocuklarda;
Ortalama deger: 47.1cm dir.
Standart sapma degerleri: 47.1±1.1 dir Bu da: ust sinir 48.2cm demektir!
Onemli olan; 2cm fazla olmasi degildir.. 2 ay sonra bu fazlalik, 3 veya 4cm olursa o zaman onemlidir. 
Siz bunun takibini evde kendiniz yapin! Ayrica da, bir hastalik nedeni ile "bas cevresi" buyuk oldugunda,
ASLA, Bingildak erken kapanmaz!! 
Bugunden geriye giderek, butun cevaplarimi okuyun.Yoksa bu cakallar sizi saglam dolandiracaklar!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Şub 2024 Saat 21:04
Yukarı Dön
Mstfmmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mstfmmm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 21:32
Çok teşekkür ederim doktor bey gerçekten çok korktum bugüne kadar herşey normaldi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119787
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 21:46
Evde, terzi mezuru ile kendiniz olcun! Bunlara inanmayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.