Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yorgunluk kabızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yorgunluk kabızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gmelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yorgunluk kabızlık
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 23:22
Hocam merhaba sayenizde 2. Kızımı sıfır ilaçla büyüttüm kendisi de değişik asla ilaç içmeyen bir çocuk bu zamana kadar vitamin calpol hiç birşey kullanmadı teşekkürler iyiki varsınız ve keşke türkiyede olsaydınız 😔
Hocam 2 ay önce kabız oldu çok canı yandı yaparken sonra günlerce tutup en sonunda da çamaşırına yapmaya başladı hala da tuvalete otur muyor, bir gün ateş başladı 40 lara çıkan 6 günü geçince dr a gittik crp 100 ilaç içmediği için 5 adet ıesef 1 gr. İğne oldu 19 ocak haftası , ama tuvalet sorunu tutması hep devam etti , 2 hafta önce günde 5,6 kez agrılı tam su gibi de deil kaka yapmaya başladı ne yese kakayla çıkarıyordu kaka tahlili yaptırdım 16 şubatta amip kist trofozitleri ve mukuslu alanda bol lokosit çıktı dr antibiyotik ve flagy verdi tabiki antibiyotiği kullanmadım, flagy bir hafta 2x2 ölçek kullandım bugün bitti , şimdi dr düzelmiş mi diye tekrat kaka tahlili bekliyor , ben artık korkuyorum hep yorgun keyifsiz yatar halde normalde çok hareketli bir çocuktur , neden olabilir hocam ? Nerden başlayım , detaylı kan tahlili yapıp vitamin değerlerine mi bakalım?? Lütfen yardım edin ,
Bu arada 4 yaş 3 aylık 15,5 kg 103 cm
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118010
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2024 Saat 19:22
"Duzelmis mi" diye tekrar tahlil yapilmaz!!  kaka duzeldi ise, duzelmistir! 
Tabii; doktor laboratuvar ile anlasmali ve komisyon aliyorsa, bu tahlillerin sonu hic gelmez!! 
Sadece: Pirinc, Patates, Muzve Elma vermeyin.
Yag ve seker oranini arttirin.
Incir, Uzum (yas veya kurusu), Armut, verin. 
Yukarı Dön
Gmelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2024 Saat 19:36
Hocam çok teşekkür ederim , peki bu halsizlik yorgunluk neden olur hep hareketsiz yatmak istiyor ve beni yanından ayırmıyor d vitaminine yada diğer değerleri için bir oan sayımı yaptırayım mı neden olur bu halsizlik korkutuyor çok beni artık 😔😔😔
Yukarı Dön
Gmelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2024 Saat 19:41
Bu arada kakasının şekli düzeldi fakat yapmak istemiyor tutuyor kakasını ve asla tuvalete yapmıyor , birşeyden mi korktu anlamıyorum !!
Yukarı Dön
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2024 Saat 22:29
Benim oğlum sifon çekince hücum eden suyu ve o sesi duyunca çok korkmuştu. 2 buçuk yaşında tuvaleti öğrendi ama 1 yıl lazımlığa yaptı. Sonra çamaşır makinesi sıkmaya geçince çıkan o gürültüden korktu. Şu an 6 yaşında hala tuvaletini yaparken makineyi beklemeye alıyoruz. Hatta beklemeye alıp başlatmayı bile öğrendi. Lazımlığa yaptığı dönemde asla başka bir evde tuvaletini yapmazdı. 

Düzenleyen Emy - 27 Şub 2024 Saat 22:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118010
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2024 Saat 23:20
Zamana birakin, zamanla duzelir. Sakin zorlamayin. 
Halsizlik; vucudun tamirat safhasinda olmasindan... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.