|
Burun peçete |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 01:20 |
Merhaba hocam oğlum 2,5 yaşinda burnuna peçete sokup duruyor üzerine gitmemeye calisiyorum dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum yine de bir yerde buldu mu ilk fırsatta aynı hareketi yapıyor dün burnu tikaliydi okyanus suyu kullandım 5 dk sonra burnundan boncuk boyutunda peçete çikti
Ne yapmalıyım?ortalıkta peçete bırakmıyorum ola ki fazla burnuna sokmuş olursa boğazına kaçar mı? Tehlikeli boyutu nedir? Teşekkürler
Düzenleyen yaksu - 04 Mar 2024 Saat 01:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burunda yabanci cisim (pecete, kagit, boncuk, sunger, tas gibi) kaldiginda, pis kokulu akinti olur.
Burunda takilip kalanlarin Akcigerlere kacma ihtimali yoktur! Cok kucuk olanlar kacabilir.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-çok küçük derken hocam minik peceteyi yuvarlayıp sokmuşsa akciğere kaçar mı?
2-3 gündür öksürük var, üç günden önce 2 gece ateşli geçirdik dün akşam itibariyle de kusmabaşladi iştahsizlik da var bu 5 günlük süreçte sadece 2 defa ibufen kullandım başka birşey kullanmadım sadece emziriyorum 2,5 yaşinda 90 cm boy 12 kilo erkek 3-2 hafta önce ablası zatürre olmuştu sizin tavsiyeniz ile hastaneye yatirmadik iyileşti çok şükür ( hastalığı ilk günden bitene kadar 40 günü buldu) buhar, bal limon , cold mix ve balon şişirne birkaç kerede ibufen kullanmış olabiliriz 4- ablası da böyle başlamıştı sanki öyle olmuş olabilir mi? Sadece ablasında kuru öksürük vardı ve kusma yoktu bundaki öksürük balgamlı hiriltida var 5-kusma devam ederse emedur fitil kullanalım mi
Düzenleyen yaksu - 04 Mar 2024 Saat 14:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tip ZIRVA konularla artik ugrasmiyorum. Gordum ki, bir defa iyi niyetle cevap yazdigimda, isin cilki cikiyor!
Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|