|
geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 17:01 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
hocam iyi günler kızım 16 yaşında nerdeyse 2 aydır geçmeyen kuru bir oöksürük var arada kriz seklınde bir tutuyor uzun süre bırakmıyor. şu yaşına kadar sizin tavsiye ve önerilrinizle büyütüyorum evlatlarımı bugün dr. gittik cigerlerinde herhengi bir sıkıntı olmadıgını bogazında kızarıklık oldugunu ve uzun süren oksuruk ve grip durumu için kan dğerlerine bakalım dedi dr bey bu arada recete yazdı perebron surup geceleri cok sıkıntı olursa kullanın dedi zimaks 400 iburamin zero yazdı henüz hic birini kullanmadım kan sonuçlarınıda size gönderiyorum hocam oksuruk hic durmuyor bal limon serum devam ediyorum antibiyotik alsınmı sıze danısmak ıstedim hocam
sadece referans dışı olanları attım
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yukarıda degerleri ekleyememişim yeniden yazıyorum
folat 2,17 demir 31,2 fosforp 3,98 demir bağlama kapasitesi uıbc 521,2
|
![]() |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tahlillerle; "Oksuren" bir hastanin, NE ALAKASI VAR!!! Pust! Bulanik suda balik avliyor, o guduk akli ile!
WBC:18.0 ustu ise, Antibiyotik gerekebilir. Bunlar ASLA Grip teshis etmezler. Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
![]() |
Hocam simdi ateş başladı 38 oldu takip ediyorum ama kızım asla hap yutamıyor ates cık cıkarsa ıbufen veya calpolle dusurebilirmiyim bir yemek kaşığı versem olurmu
|
![]() |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates dusurmeyin. Ates dusunce, bagisiklik calismaz!!
|
![]() |
Kadir hocam iyi günler kızımın öksürüğü halen geçmedi hocam kriz şeklinde yine bir tutuyor birakmiyor yakasını bal limon serum cold mix yoktu sırtına az biraz viks sürerek rahatlatmaya çalışıyorum oksurukte rahatlama olmayınca geçen hafta KBB de götürdüm Dr burun içi bezlerinin sistigini o sebepten burun tıkanıklığı bağlı geniz akintisindan öksürüğünun olduğunu soyledi n cort nazal ve bilaxten yazdı çaresizlikten
![]() Düzenleyen nil2007 - 27 Mar 2024 Saat 13:41 |
![]() |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ortalama 2-3 hafta surer. SAKIN o sarlatanin verdigi ilaclarin HICBIRINI kullanmayin!
Tabii ki degisen bir sey olmayacak, zira maksat bu ise yaramaz hatta daha beter yapan ilaclarla sizi biktirip, ameliyatlara razi olacak hale getirmek. Ne diye gidersiniz ki!! Yazilarimi okuyun, ne dumenler dondugunu o zaman anlarsiniz.
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|