Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

geçmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 854
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: geçmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 17:01
hocam iyi günler kızım 16 yaşında nerdeyse 2 aydır geçmeyen kuru bir oöksürük var arada kriz seklınde bir tutuyor uzun süre bırakmıyor. şu yaşına kadar sizin tavsiye ve önerilrinizle büyütüyorum evlatlarımı bugün dr. gittik cigerlerinde herhengi bir sıkıntı olmadıgını bogazında kızarıklık oldugunu ve uzun süren oksuruk ve grip durumu için kan dğerlerine bakalım dedi dr bey bu arada recete yazdı perebron surup geceleri cok sıkıntı olursa kullanın dedi zimaks 400 iburamin zero yazdı henüz hic birini kullanmadım kan sonuçlarınıda size gönderiyorum hocam oksuruk hic durmuyor bal limon serum devam ediyorum antibiyotik alsınmı sıze danısmak ıstedim hocam
sadece referans dışı olanları attım 

FOLAT2.17ng/mL2.76 - 20.006/03/2024Bu İşlem Bana Ait Değil!
< ="" ="" id="7RIP2AA2W7Z007UW74F4|L102120" style="font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: inherit; font-family: inherit; font-optical-sizing: inherit; font-kerning: inherit; font-feature-settings: inherit; font-variation-settings: inherit; margin: 4px 0px 0px; padding: 0px;">DEMIR31.2ug/dL60 - 18006/03/2024Bu İşlem Bana Ait Değil!
< ="" ="" id="7RIP2AA2W7Z007UW74F4|L102510" style="font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: inherit; font-family: inherit; font-optical-sizing: inherit; font-kerning: inherit; font-feature-settings: inherit; font-variation-settings: inherit; margin: 4px 0px 0px; padding: 0px;">FOSFORP)3.98mg/dL4 - 706/03/2024Bu İşlem Bana Ait Değil!
< ="" ="" id="7RIP2AA2W7Z007UW74F4|L102160" style="font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: inherit; font-family: inherit; font-optical-sizing: inherit; font-kerning: inherit; font-feature-settings: inherit; font-variation-settings: inherit; margin: 4px 0px 0px; padding: 0px;">DEMIR BAĞLAMA KAPASITESIUIBC)521.2ug/dL150 - 33606/03/2024Bu İşlem Bana Ait Değil!

Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 17:05
hocam yukarıda degerleri ekleyememişim yeniden yazıyorum
folat    2,17
demir   31,2

fosforp 3,98

demir bağlama kapasitesi uıbc   521,2
2.76 - 20.0
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 19:52
Bu tahlillerle; "Oksuren" bir hastanin, NE ALAKASI VAR!!! Pust! Bulanik suda balik avliyor, o guduk akli ile!
WBC:18.0 ustu ise, Antibiyotik gerekebilir. 
Bunlar ASLA Grip teshis etmezler. 
Grip icin anlattiklarimi uygulayin. 
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 20:42
Hocam simdi ateş başladı 38 oldu takip ediyorum ama kızım asla hap yutamıyor ates cık cıkarsa ıbufen veya calpolle dusurebilirmiyim bir yemek kaşığı versem olurmu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 23:10
Ates dusurmeyin. Ates dusunce, bagisiklik calismaz!!
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nil2007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 13:40
Kadir hocam iyi günler kızımın öksürüğü halen geçmedi hocam kriz şeklinde yine bir tutuyor birakmiyor yakasını bal limon serum  cold mix yoktu  sırtına az biraz viks sürerek rahatlatmaya çalışıyorum  oksurukte rahatlama olmayınca geçen hafta KBB de götürdüm Dr  burun içi bezlerinin sistigini o sebepten burun tıkanıklığı bağlı geniz akintisindan öksürüğünun olduğunu soyledi n cort nazal ve bilaxten  yazdı  çaresizlikten Crysprey ve haptan bir kacgün kullandım ama değişen birsey olmadı bu öksürüğü bu kadar sürmesi normalmi daha ne yapabilirim hocam 

Düzenleyen nil2007 - 27 Mar 2024 Saat 13:41
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 18:59
Ortalama 2-3 hafta surer. SAKIN o sarlatanin verdigi ilaclarin HICBIRINI kullanmayin! 
Tabii ki degisen bir sey olmayacak, zira maksat bu ise yaramaz hatta daha beter yapan ilaclarla sizi biktirip, 
ameliyatlara razi olacak hale getirmek. 
Ne diye gidersiniz ki!!
Yazilarimi okuyun, ne dumenler dondugunu o zaman anlarsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.