Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz Eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geniz Eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 473
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz Eti
    Gönderim Zamanı: 13 Mar 2024 Saat 22:13
Hocam merhaba arkadaşımın kızı için soruyorum.
Ben anlattım söylediklerinizi yıllardır okuduklarımı ama size sormak istedi kendisi de. Mesajını iletiyorum size.

Merhaba hocam,kızım 5 yaşında 14 kg ,boyu 100 cm.
Yaklaşık bir aydır geceleri burun tıkanıklığı ile rahat uyuyamiyor.Gecmeyince önce sağlık hekimine sonra K.B.B uzmanına gittik.Aile hekimi geniz akıntısı ve sinüzit teşhisi ile klamoks bid,iburamin ve allerset verdi 5 gün sonra gecmeyince K.BB uzmanına gittik .Muayene sonrası film istedi .Geniz eti büyük alınması lazım dedi.Cocugun sadece burun tikanikligi var.Akinti , öksürük başka hiç bişey yok. Sadece sol kulağında sıvı gördü.Bunun için tedavi başladı.Klamoks 600mg,asist ve rhinfat diye sprey verdi. Bir hafta sonra gelin dedi.1 hafta oldu ama gece burun tıkanıklığı devam ediyor.Doktor yine ameliyat olamsi gerekir diye çok korkuyorum.Burun tıkanıklığı ve ağzı açık uymanın başka bir tedavisi var mı,yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.

Düzenleyen Adeniz - 13 Mar 2024 Saat 22:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120214
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2024 Saat 03:27
1-   " Aile hekimi geniz akıntısı ve sinüzit teşhisi ile klamoks bid,iburamin ve allerset verdi "
Bunlarin tamami boyle!!! Farkli bir recete yazsa sasardim!! Bu sarlatanlar, hala virus/bakteri ayirimini
bile yapamazlar!

2-   " K.BB uzmanına gittik .Muayene sonrası film istedi .Geniz eti büyük alınması lazım dedi."
DER!!  Ameliyat yapabilmek icin her turlu assagilik rezilligi yaparlar! 
"Sivi gormus!"  Tam PUST!!! Kulakta sivi olsa, cocuk agridan duramaz! 
1 hafta sonra gittiginizde tabii ki; "-Duzelmemis, buyurun ameliyata!" diyecek. Razi olmazsaniz, 10 tane
igne verecek, "-Tedavi edilmezse, cocugunuz sagir kalabilir!" diye de duygu somurusu yapacak!

Goruyorsunuz!! Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler! Hep halki kaziklamak, cocuklari gereksiz yere
ameliyat etmek, ikna edemediklerine; bir cuval  gereksiz ilaclar verip, (sozum ona) 1 hafta sonra kontrola
cagirma soytariligi ile  aileleri biktirarak ameliyata razi etmek pesindeler!

Sizde kabahat!! Ne diye gidersiniz ki!! Yazilarimi IYI okuyun ve evde kendiniz halledin!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Mar 2024 Saat 03:29
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.