|
Kulakta ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 08:37 |
Merhaba hocam iki gün önce boğaz ağrısı oldu arkasında burun tıkanıklığı ve hafif akıntı başladı burundan grip geçiriyorum diye bal limon ve clldmix ve serum fiz başladım dün aksamda illadin başladım gece şiddetli bir kulak ağrısı yaşadim sol kullağim çok ağirdi ağrı kesici (parol) aldım .
Sabah uyandığımda sol kullağimda aşiri ses, uğultu var sanki sol kulağimin içinde çamaşir makinesi çalisiyor şu an da ağri yokbu uğultu çok rahatsız ediyor 41 yaşindayim ne yapabilirim? Not: grip devam ediyor hapşırma halsizlik burundaki akıntı daha yoğun, boğazim cok ağiriyor ve sürekli üşüyorum ateşim yok gibi ve nadir ara ara öksürük var Not: dün üzücü bir olay yaşadım çok ağladim ve strese girdim etkilemiş olabilir mi kulakları mi?
Düzenleyen yaksu - 16 Mar 2024 Saat 09:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Iliadin damlaya MUTLAKA devam edin ve 5 gune tamamlayin.
2- Evet, Grip sonucu Oztaki borusunun kapanmasina bagli problemler yasiyorsunuz. Bu seslerin olmasi, Oztaki borusunun acilmaya basladigini gosterir. 3- Evet; stres ve uzuntu, tamamen sorumlu olmasa bile etkili olabiliyor.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kulağımdaki uğultu devam ediyor bugün yine şiddetlendi az duyuyorum illadine devam ediyorum çocuk olan için vardı günde 2*2 kullanıyorum ilk defa böyle bir uğultu yaşiyorum Bactrim kullansam faydası olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocuk icin olani; 2x4 damla yapacaksiniz... HIC MI yazdiklarimi okumadiniz???
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazılarınızı son zamanlarda daha çok okuyorum ve okumaya devam edeceğim.
5. Gün bitiyor iki gün ara verip tekrar mi illadine başlamam gerekiyor. Şu an ki durumum. Sol kulakta sanki sahilde deniz kabuğunu kulağına tutarsın bir ses çıkar öyle bir ses hala devam ediyor ve kulAğim çok az duyuyor. Boğazımda hafif balgam var. Heryerim tıkalı gibi. Burnumu sümkürtunce akan sıvı bazen şeffaf renk ile bazen bulanık yani yoğun bir sıvı gelmiyor Dudağimda ve sağ burun deliğimde uçuk çikti. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O "sesler" Oztaki borusunun; acilip-kapanma sesleridir. Iyilesmeye baslamis.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|