|
Genel bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 20:47 |
Ben 80 doğumluyum annem normal doğurmuş uzun süre emzirmis....ömrüm boyunca bir kere dişim için antibiyotik kullandım okulda hastalık nedir bilmedim arkadaslarimizda öyleydi şimdi 3 yaşından sonra her çocuk hasta koranadan sonra grip olmaya başladım bunada hayatımda ilk diyebilirim hiç ateşim çıkmazdı 2020 kadar hocam bize ne oluyor çocugum da en az benim gibi 44 yaşına kadar sağlıkli gelebilse....bebek rahime düştüğü an vitamin ve tetonoz aşısı yaptirdim....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagisiklik ile ilgili!
Eskilerde, her ateslenildiginde, doktora gidilmez, antibiyotik de, verilmezdi! Simdi; "-Tirnaginda beyaz leke var!" diye doktorlara gidiliyor! "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okudu iseniz, mekanizmayi anlarsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|