|
Bağışıklık hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mar 2024 Saat 15:12 |
Hocam benim oğlum şu an 8 yaşında ilk 2 sene pek bi hastalanmadı. Oyum grubuna başlamasıyla beraber 2, 5 yaşında alerjik dediler. Sonra sizi tanımadığımız için biz sahtekarlığın 3 safhasını da yedik. 1 sene çok hastalandı ventolin cortair zaditen singulair hepsini aldı hastalandıkça. Araya pandemi girdi pandemi de de okula gitti ama önlemler çok fazlaydı ateşi olanı sınıfa almıyorlardı sınıf zaten 7 8 kişiydi burnu akanı izole ediyolardı falan o sene bizimki okula rağmen hastalanmadı hiç ilaç da kullanmadı 1 sene ben de hatta aa çocukluk çağı astımı demişlerdi zaten bak büyüdü geçti diyodum. Bir sonraki sene devlet anaokulu 30 kişi içine yine girdi yine hırıltılar öksürük başladı alerji doktoru bu sefer flixotide inhaler ventolin inhaler zyrtec verdi bi 6 7 ay da bunları kullandı ama bu işte bi iş var madem astım bunlar niye iyi gelmiyo bu çocuk daha kötü oldu derken sizi bulduk kestik her şeyi. 1. Sınıfta hiç hava falan vermedim bir kez antibiyotik kullandık wbc yüksekti o kadar gerisini ilaçsız serum fiz iliadin ile geçirdik. Şu an 2. Sınıf sene başından beri hiç ateşlenmedi öksürüklü gün sayısı tek tük ara ara oldu. Ama burnu sürekli ya tıkalı ya akıyor, evde bebek kardeşi var her ay en az 1 kez ateşleniyor demek kapıyoe okulda ki eve getiriyor. Ateşlenmemesi kötü hissetmemesi ayakta 1 hafta tıkalı burun 2 öksürükle geçirmesi bağışıklık artık oluştu bunun belirtisi midir? Kortizonların verdiğmiz ilaçların etkisi geçmiş midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120949 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" aa çocukluk çağı astımı demişlerdi zaten bak büyüdü geçti diyodum."
Boyle bir seymi varmis?? Sevsinler!! tipik Turk doktor "dansozlugu"!!! Sikistiklarinda iyi kivirirlar. Goruyorsunuz, Turk doktorlar, yalanlari ortya ciktikca, hemen eski yalanlari (Astim tanilarini) unuturlar, yeni yalanlar (Zaturre) uydururlar! Evet! Benim dediklerimi uygularsaniz, cocuklarda daha iyi bagisiklik olusur!! Kortizon, bu bagisikliklarin olusmasini engelliyor ve Turk doktorlara bol bol hasta kazandiriyordu! Bu kadar sahtekarlik bosuna mi yapiliyordu? Artik etkisi kalmadi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|