Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yüksek ateş halsizlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yüksek ateş halsizlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Krm22 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Krm22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yüksek ateş halsizlik
    Gönderim Zamanı: 21 Mar 2024 Saat 16:17
https://hizliresim.com/j7s0ai0
Hocam yukarıdaki tahliller 27 aylık kızıma ait. 3 gündür 39-40 civarı ateşi var. Hiç ateş dusurucu kullanmadım. Halsiizlik uyku hali ve iştahsızlık devam edince tahlil yaptırmak istedim. Dr boğazda enfeksiyon var dedi. Ama benim için sizin görüşünüz önemli. Sanırım viral bir enfeksiyon wbc düşük. Hocam yorumlarsanız minnettar olurum. 
Saygilar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119158
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2024 Saat 19:11
Evet, VIRAL enfeksiyon!
Turk doktorlari, "Viral enfeksiyon" diye bir hastalik asla bilmezler!! Onlara gore her enfeksiyona antibiyotik
 verilir! 
Turk doktorlari; en basit bir "Kan sayimini" bile degerlendirmekten acizdirler!

Yukarı Dön
Krm22 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Krm22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2024 Saat 19:14
Sağolun hocam.atesi 40.4 şuan ve görmezden gelmeye calisiyorum. Grip için anlattıklarını uygulayacagiz değil mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2024 Saat 19:25
Aynen!! Ates ile ilgili yazilarimi okuyun. Hatta butun hepsini okuyun, ilerde lazim olabilir!
Yukarı Dön
Krm22 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Krm22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2024 Saat 21:19
Merhaba hocam, yardımlarınız ve bilgilendirmeleri biz için çok teşekkürler. Kızım 4 gün yüksek ateşle mücadele etti. Bu sırada 1 kere havale geçirdi. Daha önce hiç yaşamıştık. Ama sizi özenle takip ettiğim için sakin kalmaya çalıştım. 5 dk kadar sürdü. 5_10 dk da sersemligi atması sürdü. Hocam sormak istediğim, hiç bir grip belirtisi yok ne burun akıntısı ne öksürük. Gripten farklı bir şey yaşadık sanırım. LDH  654 çıkmış. Bu durum endişe verici mi? Yoksa bu saatten sonra bir önemi kalmadı mı?
İkinci sorum hocam. Kızım 27 aylık 11,5kg 90cm. Doğum kilosu 3000gr. İlk kez sipraktin deneyeyim dedigimin 3. Günü ateslenince ilacı kestim. En kısa sürede ne zaman baslayabilirim tekrardan 5 günlüğüne sipraktin vermeye?
Şimdiden teşekkür ederim hocam emeğiniz çok buyuk
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2024 Saat 03:09
Bulgularin tamami vial enfeksiyonu gosterir. 
Havalenin hicbir zarari yok, merak etmeyin. 
5gun sonra Sipraktin baslayabilirsiniz. 
Boyle yuksek ates sonrasi dokuntu olabilir (5.Hastalik) , merak etmeyin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.