|
Anı işitme kaybı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deriko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2024 Saat 19:22 |
Merhaba Hocam, 39 yaşındayım. 25 gün önce kulakta dolgunluk hissi çınlama uğultu,baş dönmesi ve denge kaybıyla acile gittik. Kan tahlili ve tomografi istediler birşey çıkmadı. 2 gün sonra kulak burun boğaz a gittim denge testi ve işitme testi istedi. Denge testinde sorun çıkmadı fakat kulakta ciddi işitme kaybı var. 25 gün sonra çok şükür tedaviye başlandı. Fakat yüksek doz kortizon alıyorum ve hiperbarik oksijen tedavisi için randevu bekliyorum. Bu arada ilaçlı beyin tomografi yapıldı birşey yok dediler. Şimdi de ilaçlı kulak emarı istediler. Kulak arkasında kitle yada enfeksiyon olabilir diyorlar. Kortizon un olumsuz etkilerinden korunmak için bir öneriniz var mı?
Sizce süreç doğru mu ilerliyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem, benim bransim degil. Durust bir KBB doktorunun takibinde olmaniz yeterlidir.
|
|
![]() |
|
Deriko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|