|
Grip mi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayten1
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip miGönderim Zamanı: 24 Mar 2024 Saat 07:51 |
Merhaba hocam 5 yas oğlum iki gündür vücut sıcaklığı 37.5 falandı bu gece 38.5 kadar çıktı (ben siz çocuk halsiz değilse ateş düşürücü vermeyin dediğiniz için çocuk inlemezse 39.5 i geçmezse ateş düşürücü vermiyorum) mide bulantısı ,baş ağrısı var ve gözler uyku uyuyunca çok capaklaniyor burun tıkanıklığı da var grip için dediklerinizi uyguluyorum gözlerde tobrased damlatsam uygun mu
Ağızda koku falan yok mide bulantısı olsa da kusma sadece bir defa oldu balgam çıkarırken içtigi suyu çıkardı Düzenleyen Ayten1 - 24 Mar 2024 Saat 12:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2024 Saat 18:45 |
|
Antibiyotik gerekmiyor.
Capak varsa, Tobrased goz damlasi kullanin.
|
|
![]() |
|
Ayten1
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 09:22 |
hhocam bugün ateş düştü 37.5 burnu açıldı artık akıyor dili böyle bu açlık dili mi çilek dilmi bilemedim doktora hiç goturmedim direk antibiyotik vericekler diye ağız kokusu hiç olmadı bu grip kendini ateş mide bulantısı halsizlik olarak kendini gösterdi artık bu gece ateş çıkmazsa sorun olmaz değilmi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 18:41 |
|
"Cilek dil" Degil! Antibiyotik gerekmez.
Dogrudur, Turk doktorlari HER atesli hastaya Antibiyotik yazarlar! Grip arazlari yaninda, mide bulantisi, veya kusma/ishal olmasi; Domuz Gribi lehinedir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|