|
Adhd |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adyali ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2024 Konum: Nevsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2024 Saat 16:57 |
Kadir bey, oğlum 7 yaşında öğretmeni dikkat eksikliği var dedi . Cokda hareketli bir çocuk bulunduğumuz yer büyük şehir olmadığı için teşhiste bizim için önemli cokda güvenemiyorum acikcasi biz henuz psikiyatriste gitmedik. Ama teshis koyacagina eminim .Buradaki devlet hastanesinde psikiyatrist aynı şikayetleri alan arkadaşımın çocuğuna teşhisi koymuş ama yeni çıkan "attex " isimli ilacın yeni çıktığını kırmızı reçeteli olmadığını söylemiş. Diğer ilaçla bu ilacın farkı nedir Kadir bey biliyormusunuz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim milletin en buyuk ozelliklerinden biri, lafi dotunden anlamalaridir!!
ADHD tedavisinde kullanilan ilaclar: Ritalin ve Concerta: Methylfenidat Attex ve Strattera: Atomozetin ihtiva ederler ve bu 4 ilac da, kirmizi recete ile satilmazlar!! Bir tek, Adderall: Amfetamin tuzlari ihtiva ettigi icin, kirmizi recete ile satilir! Etrafinizdaki; bilir-bilmez, her bir halta nane olanlara kulak asmayin.
|
|
![]() |
|
Adyali ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2024 Konum: Nevsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey doktor demişki diğer ilaçlar reçeteli satılıyor bu ilaç reçetesiz satılıyor yani eczaneden gidip "attex " isimli ilacı reçetesiz kayıtlara geçmeden alabiliyormusuz. Ama diğerlerini yazacak olursam kayıtlara geçiyor ve asker polis olmasına engel demiş zaten büyüyünce bu hastalık geçecek demiş. Onlar ilacı normal gidip eczaneden parasını verip almışlar. Ben size danışmadan götürmek istemedim. Sizce dikkat eksikliği daha yoğun olan bir çocuk hangi ilacı kullanmalıdır ? Kadir bey ben ne yapacağımı şaşırdım. Kusura bakmayın bilemediğim için size soruyorum
Attex ve Strattera: Atomozetin içeriyorsa Ritalin ve Concerta: Methylfenidat içeriyorsa iki grubun içeriğinin farkı nedir Kadir bey Düzenleyen Adyali - 25 Mar 2024 Saat 19:50 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey sanırım mesajım alt kısımda kalmış cevaplarsanız çok sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ADHD tedavisinde kullanilan ilaclar: Ritalin ve Concerta: Methylfenidat Attex ve Strattera: Atomozetin ihtiva ederler ve bu 4 ilac da, kirmizi recete ile satilmazlar!! Bir tek, Adderall: Amfetamin tuzlari ihtiva ettigi icin, kirmizi recete ile satilir! Etrafinizdaki; bilir-bilmez, her bir halta nane olanlara kulak asmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|