Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kasık fıtığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kasık fıtığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tülaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tülaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kasık fıtığı
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 22:14
Merhaba, geçen sene oğlumun özel bölgesinin sağ tarafında şişlik fark ettim çocuk doktoru ultrason yazdı ve ultrason sonucu kasık fıtığı olduğu mutlaka ameliyat yapılması gerektiği söylendi 2-3 doktora götürdüm hepsi aynı şeyi söyledi ameliyatla birlikte sünneti de yapabileceklerini ilettiler genel anestezi ile ķısa bir operasyon olduğu söylendi . Geçen sene yaptırmadım ameliyat, orada hafif şişlik var bu sene tekrar götürdüm Şu an oğlum 6 yaşında doktor neden ameliyat yaptırmadınız diye kızdı ameliyatsız Kesinlikle geçmeyeceğini ve yas ilerledikçe operasyonun daha zor olacağını mutlaka ameliyatı olması gerektiğini söyledi Bu durumda ne yaptırmam gerekiyor yol gösterebilir misiniz, Büyüdükçe bunun kapanma ihtimali var mı? Teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120823
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 00:02
"zor olacak" diye bir sey YOK! resmen sallamis! 
Olabilecek tek olumsuz yani; bir gece aniden fitik bogulabilir ve apar-topar ameliyat edilmesi gerekebilir. 
Doktor ve hastahane secme sansiniz olmayabilir. 
Eninde sonunda ameliyat olacak. Eli yuzu duzgun bir sekilde vakitlice yaptirmaniz iyi olur. 
Yukarı Dön
Tülaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tülaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 02:06
Çok teşekkürler birde benim çocuğumun geniz eti var ve Bademcikleri çok büyük geçen sene kulakta sıvı birikmesi sorununa çok yaşıyorduk antibiyotik ve alerji ilaçları öksürük için hava tedavisi vs çok sorunlar yaşadık yine pek çok doktor ameliyat edelim demişti geniz etini alıp kulağa tüp takalım ve Bademcikleri küçültelim dediler,  ameliyat yaptirmadim bu sene hiç antibiyotik kullanmadık alerji İlaçlarını da kullanmadık öksürük sorunu falan yok sadece çok yerse reflüsünden dolayı gece öksürüyor ama horlama gece böyle tıkanma gibi sorunları çok fazla gece çok terliyor kafasını yastiklara sokuşturuyor hep ağzı açık uyuyor hatta özelden gece tıkanma gibi olan videosu var onuda görmeniz için size göndermek istiyorum , bu sorun biraz apne gibi dönüştüğü için geniz eti bademcik ameliyatı yaptırmalı mıyım Çünkü tek gece artık tıkanıyor doğru düzgün uyuyamıyor bazen Sabahları başım ağrıyor diyerek kalkıyor burun etleri sisitigi için burnu tıkanıyor,  Bir de olursa hem kasık fıtığı sünnet hem de geniz eti Bademcik ameliyatını aynı genel anestezi içerisinde yapabiliriz deliler bir anda tum ameliyatları yaptırmak 6 yas için uygun olur mu anestezi sureside uzuyor bu da beni korkutuyor teşekkürler 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 03:04
Bunlar bildigin; KASAP!! Bu PUSTLARI cok mu aradiniz??  
1- Kulak agrisi OLMAYAN bir cocuga, bir Turk doktoru, "Kulaginda sivi var" diyorsa, hemen oradan kacin! 
Sizi dolandiracak demektir! Sivi olsa, cocuk agridan duramaz....
2- Allerji ilaclari ile Antibiyotiklerin yanyana verildigi bir durum yoktur!! Turk doktorlari ASLA Grip teshis
 etmezler ve tamanina, 2023 ortalarina kadar; Astim derlerdi! Dunya'da bir tek Turk doktorlari, Astim'a 
 Antibiyotik verirler! 2023 ortalarindan beri artik "astim" tanisini koymuyorlar, daha karli oldugu icin, 
Zaturre diyerek hastanelere yatiriyorlar! 
3- Geniz eti ve bademcikler; birer LENF bezi olup, cocuklarda henuz bagisiklik (antikorlar) gelismemis 
oldugu donemde, mikroplarla mucadele ederler ve bu yuzden bu yas cocuklarinin tamaminda, BUYUK
olurlar! Hic koylu ve fakir-fukara cocuklarinda bu ameliyatlarin yapildigi gorulmus mu??
4- Butun bu pisliklerin baslama sebebi, ilk basta: "Sahtekarligin 3 Safhasinin" uygulanmis olmasidir..
Sahtekarlihin 3 Safhasi yazim basta olmak uzere, makale ve Forum yazilarimi okuyun. 
5- Cocugunuzun simdiki problemleri, HER ateslendiginde, Antibiyotik verilen donemin sonucudur. 
5- SADECE; Fitik ameliyatini yaptirin, SAKIN geniz eti ve bademciklerine dokundurmayin!!!
HATTA, bu sahtekarlarin olmadigi cok farkli bir hastaneye gidin. Sunnet??? Keyfe keder. 

Cok okumaniz lazim.. Simdiye kadar sizi ve cocugu Allah korumus! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Mar 2024 Saat 03:06
Yukarı Dön
Tülaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tülaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 10:34
Çok teşekkürler Sizi takip etmeye çalışıyorum Fırsat buldukça Okuyorum zaten sayenizde antibiyotiği alerji ilaçlarını bıraktım ve bu kış hiç ilaç kullanmamız gerekmedi mail adresinize bir video gönderiyorum Kontrol ederseniz çok sevinirim Geceleri çok horluyor Sanki nefes alamıyor gibi çekiliyor akne gibi kalıyor Hani bu durumda olduğu için nefes alması zor oluyor gelişiminde mi engelliyorum acaba diye düşünüyorum o yüzden videoyu bir Kontrol ederseniz çok sevinirim Teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 18:41
Oradan da yazdim, normal Grip tablosu! Basucuna 2 damla ColdMix damlatin. 
Grip kendi suresini tamamladiginda iyilesecek. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.