|
Tahlil ve Sorularım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BeyzaY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 21:30 |
Merhaba hocam, Zamanında gribal bir süreç sonrası kulağım tıkandı ve kulağım için yanlış doktor deneyimleri sonrası
ani işitme kaybı denildi kortizol – oksijen tedavisi ilaçlar derken uğultu-çınlama
ve işitme eksikliği kalıcı oldu iş işten geçti ben böyle kaldım Alerjik astım diye doktor doktor gezdik ilaç deposu oldum en
iyileri dedik değişen olmadı o da hüsran (Sonra kardeşim sizi keşfetti ve ben artık inanın astım
ilacı kullanmıyorum çok zorlanınca bağrıma sırtıma masaj ve ventolin coldmix vs
) Ama inanın çok zor şarlatanlara kapılmamak heryerdeler
instagram youtube Olabildiğince sağlıklı besleniyorum ve çok daha iyiyim –
akar ve toz alerjim var tedbir alarak kendimi koruyorum – astım için de eskiye
nazaran iyiyim Ama ben yine bir test
yaptırma ihtiyacı hissettiim lakin bu kez doktora vs gitmeyeceğim size yollamak
istiyorum . Sizden nacizane tavsiyelerinizi beklesem yani ne yapmam lazım
beslenme vs ya da ne yönde dikkat etmek gerek takviye vb ihtiyacım var mı ? Artık alanınız olan olmayan her şeyi cidden size sorasımız
geliyor bunca hüsran kandırılmaktan sonra .. Tahlil sonuçlarım ekte Saçlar dökülme için de naçizane … Vaktinizi aldım çok sağolun , o kadar çok kişiye ömre bedel
faydalarınız için size minnettarız … Varolun.. https://hizliresim.com/n8xdgx6
https://hizliresim.com/q3kn225 |
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocamıza fotoğraf nasıl attınız acaba brnim de atmam lazım bulamadim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sac dokulmesi icin, ozel bir tahlil YOK!! Sizi devamli dolandiriyorlar! Sac dokulmesi soya cekimdir ve kimse
bunu geriye donduremez, bosuna bu dolandiricilara para kaptirmayin. Astim ile ilgili yazilarimi okuyun. Bioresonans gibi sarlatanliklarla da ugrasmayin. Eger, sikintili solunum olursa, Sadece Bricanyl ve ventolin sprey kullanin. Astimda; nefes rahat alinir, sikintili ve daha uzun surede verilir. Oksuruk, cok sonra ilave olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|