Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil ve Sorularım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil ve Sorularım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BeyzaY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BeyzaY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil ve Sorularım
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 21:30

Merhaba hocam,

Zamanında gribal bir süreç sonrası kulağım tıkandı ve  kulağım için yanlış doktor deneyimleri sonrası ani işitme kaybı denildi kortizol – oksijen tedavisi ilaçlar derken uğultu-çınlama ve işitme eksikliği kalıcı oldu iş işten geçti ben böyle kaldım

Alerjik astım diye doktor doktor gezdik ilaç deposu oldum en iyileri dedik değişen olmadı o da hüsran

(Sonra kardeşim sizi keşfetti ve ben artık inanın astım ilacı kullanmıyorum çok zorlanınca bağrıma sırtıma masaj ve ventolin coldmix vs )

Ama inanın çok zor şarlatanlara kapılmamak heryerdeler instagram youtube
Ben yine geçen yıl birine aldanıp gittim (haşimato-beyin sisi – tiroid -bağırsak geçirgenliği send.-sibo-fibromiyalji) olmuşum evet evet hepsini olmuşum ben kendimi öyle perişan hissetmiştim ki biyorezenans yaptılar , tonla takviye verdiler ve iyot verdi … Sonra bedenim tepki gösteriyor kusuyorum daha kötü oluyorum devam edin normal dediler ki yine kardeşim sağolsun beni bu kapılma tuzağından kurtartı herşeyi çöpe attım

Olabildiğince sağlıklı besleniyorum ve çok daha iyiyim – akar ve toz alerjim var tedbir alarak kendimi koruyorum – astım için de eskiye nazaran iyiyim

Ama ben yine bir test yaptırma ihtiyacı hissettiim lakin bu kez doktora vs gitmeyeceğim size yollamak istiyorum . Sizden nacizane tavsiyelerinizi beklesem yani ne yapmam lazım beslenme vs ya da ne yönde dikkat etmek gerek takviye vb ihtiyacım var mı ?
Bir de hocam saçlarım çok dökülüyor test sonuçlarında da o baremde bazı şeyleri ölçtürdüm sizin tavsiyeniz ne olur onca sağlık sorununun yanında bu da mı sorulur demeyin lütfen inanın bazen bunu da kafama takıyorum ( gördüğüm izlediğim o şifa satan nice tuzağa yine kapılmak istemiyorum artık , cidden insan güven kaybına mı yansın – zamana mı – hüsrana uğrayışına mı – onca paraya mı )

Artık alanınız olan olmayan her şeyi cidden size sorasımız geliyor bunca hüsran kandırılmaktan sonra ..

Tahlil sonuçlarım ekte

Saçlar dökülme için de naçizane …

Vaktinizi aldım çok sağolun , o kadar çok kişiye ömre bedel faydalarınız için size minnettarız … Varolun..

https://hizliresim.com/n8xdgx6

https://hizliresim.com/q3kn225

Yukarı Dön
Betül yazıcı Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 184
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 21:54
Hocamıza fotoğraf nasıl attınız acaba brnim de atmam lazım bulamadim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 01:08
Sac dokulmesi icin, ozel bir tahlil YOK!! Sizi devamli dolandiriyorlar! Sac dokulmesi soya cekimdir ve kimse
 bunu geriye donduremez, bosuna bu dolandiricilara para kaptirmayin. 
Astim ile ilgili yazilarimi okuyun. 
Bioresonans gibi sarlatanliklarla da ugrasmayin. 
Eger, sikintili solunum olursa, Sadece Bricanyl ve ventolin sprey kullanin. 
Astimda; nefes rahat alinir, sikintili ve daha uzun surede verilir. Oksuruk, cok sonra ilave olur.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.