|
Sürekli Antibiyotik döngüsü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
betuls
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Mar 2024 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sürekli Antibiyotik döngüsüGönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 12:06 |
|
Merhabalar hocam, Ben 4 yaşında bir çocuk annesi olarak size çok çaresizce yazıyorum. Oğlum 2 yıldır kreşe gidiyor ve sık sık hastalanıyor, sık sık antibiyotik tedavisi alıyoruz, 2 ayda 1 mutlaka antibiyotik veriliyor, çoğu hastalığını da ağır atlattığı için- ateş veya öksürük eşlik ettiği için de kullanmak zorunda kalıyoruz. Sanki kullanmazsak daha kötü olacak gibi hissediyorum. Yine geçen sene bundan sonra kullanmayacağım dediğim bir hastalığında CRP 165 olarak hastaneye gitmiş ve çocuğumun hastaneye yatışı istenmişti. Bu sebeple hep o şekilde hasta olacak diye korkarak verilen antibiyotiği kullanmak zorunda kalıyorum. Gereksiz antibiyotik kullanımı konusunda bilgi sahibiyim ama Bugüne kadar özel kliniklerinde hasta bakan doktorlar da olmak üzere farklı farklı çocuk doktorlarına gittiysek de malesef sonuç hep antibiyotiğe çıktı. Böyle olduğu için de artık süreci bu şekilde kabul etmiştim. Ta ki bu son hastalığımıza kadar. Oğlum 11 martta ateşlendi, çok dirençli 39 derece ateş, heryeri ağrıdığını söylerek günlerce ateşli şekilde yattı hocam. Ateşin 2. günü doktora gittik antibiyotik verildi ve başladık, ancak ateş düşmüyor, tekrar acile gittik. Kan tahlilleri CRP 35 çıktı, öksürük henüz başlamamıştı, antibiyotik değiştirildi ve serum takıldı eve gönderildik, ateşimiz yine düşmedi - öksürük eklendi, bu sefer özel hastanede başka bir doktora gittik influeanza bakıldı negatif. İlacınıza devam denildi yapacak bişeyim kalmadı, böyle böyle çocuğum halsiz bitkin günlerce ateşli şekilde antibiyotik tedavisini tamamlamış olduk. Sonrasında biz anne baba hastalandık aynı şekilde, eşim hafif geçirdi ama ben de yine kanda crp 65 çıkınca antibiyotik başladım kullandım. Bu arada oğlum iyileşmişti ama halsizliği devam ederken okula döndü, 4 gün sonra yeniden ateşlendi. Yeniden bu sefer başka hastane çocuk doktoruna götürdük onu. Strep A Negatif çıktığı-antibiyotiği yeni bitirdiği için ateş takibi denildi ve eve gönderildik. 2-3 gün hafif ateşle toparladı oğlum. Şimdi iyiyiz ama psikolojik olarak iyi değilim, sürekli araştırıyorum, nerde yanlış yaptığımızı bulmaya çalışıyorum, uygulanan tedaviler asla içime sinmiyor, çocuğumun bağışıklığını nasıl güçlendirebilirim diye araştırırken kadınlar kulübünde sizin adınızı gördüm. Çaresizce yazmak istedim. Lütfen bize bir yol gösterin hocam, oğlumun hastalık sürecindeki tahlillerini paylaştım sizinle, siz olsaydınız bu durumda hastaya ne yapardınız ben ne yapmalıydım. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 19:17 |
|
Saglam dolandirilmissiniz!
1- Turk doktorlari, ASLA Grip teshis etmezler, tamamina antibiyotik verirler! 2- Keske isin basinda, ilk hasta oldugunda, yazilarimi okumus olsa idiniz, bu assagilik doktorlarin tuzaklarina dusmezdiniz. 35 sene Serbest hekimlik yaptim, hicbir hastami (ameliyatlik durumlar haric) hastaneye yatirmadim, asla Serum taktirmadim. 3- Size resmen: "Sahtekarligin 3 Safhasi" uygulanmis... Bununla ilgili yazimi Forum kismindan okuyun. 4- Dunya'da bir tek Turkiye'nin assagilik sahtekar doktorlari, WBC yerine CRP'ye bakarak halki devamli dolandirirlar! CRP, sadece antibiyotik gereken durumu gostermez.. Hucre yikimi olan viral hastaliklarda bile yukselir. Bunca seneden beri bunu ogrenememek bile, Turk doktorlarinin zeka ve ahlak seviyesini gosterir. Yazilarimi okuyun! Bu assagilik tuzaklara dusen ilk ve TEK aile siz degilsiniz.. Oncelikle; "Tesekkur ve 1 senelik tecrubeler" yazisini okuyun. Ayni sizin basiniza gelenleri anlatir. Yapilacaklar gayet basittir. Oncelikle Turk doktorlardan uzak duracak ve yazilarimdan ogrendiklerinizle kendiniz halledebilirsiniz. |
|
![]() |
|
betuls
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Mar 2024 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 23:44 |
|
Yanıtladığınız için teşekkür ederim hocam,
Malesef dediğiniz gibi o kadar hastalık geçirdik 1 kere bile grip teşhisi aldığımızı hatırlamıyorum, hep ENFEKSİYON hep ENFEKSİYON, Sizi geç buldum ama tüm forumu okuyup hastalıkları daha iyi analiz etmeye çalışacağım. Kitabınız varmış bir de sipariş verdim eminim orada da işimize yarayacak şeyler bulurum.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|