|
Kolestrol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 388 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 16:54 |
Hocam merhaba, 6 yaş 2 ay, 19.5 kg 115cm kız çocuk. 1 ay öncesinde kadar astım ilaçları kullanıyormuş. Çiğneme tableti vs. Anne de hamilelikte başlayan kolestrol yüksekliği var. Çocukta da yüksek çıkmış. Ne yapmak gerek bir önemi var mı?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- SAKIN Turk doktor akli ile o Astim ilaclarini bir daha kullanmasin!
2- Hayat tarzini degistirsin, az yagli yesin ve harketlerini arttirsin, muntazam yuruyus yapsin. 3- Viral enfeksiyonlar; kandaki Kolesterol seviyesini YUKSELTIR! Saglikli iken baktirin! 4- D vitamin seviyesi asiri dusuk!! Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 icirin ve Temmuz ayinda tekrar D vitamini ve Kolesterollere baktirip, bana yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Mar 2024 Saat 20:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|