|
Hocam çok endişeliyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
helin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2024 Saat 00:32 |
15 yaşındaki oğlumun geçen hafta boynunda küçük bir kitle hissettik.Boynu ağrıdığı için masaj yaparken farkettim.Doktora götürdük,çocuk doktoru yüzde doksan kas kasılması dedi takip edin dedi kan tahlili bile yapmadı.Bir kaç gündür dayısının arttığını ve büyüdüğünü hissediyorum.Hareketli yuvarlak birbirine yakın ama bitişik olmayan kitleler.Dokununca oynuyor.Ayak altlarında kaşıntı ve sivilce tarzı döküntüler de var.Hep kaşınan bir çocuktu.1,5 yıl önce en son tam kan tahlili yapılmıştı.Hpcam size geçen hafta sordum okuyun demiştiniz ama bu akşam çok endişelendim.Pazartesiye kadar da doktor yok.Sizce kötü bir durum var mıdır lenfoma gibi.İştah yerinde ateş yok.Cevabınız çok önemli şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OKUYUN!! Biktim artik AYNI soruya cevap vermekten.
|
|
![]() |
|
helin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayın hocam ne kadar okusak da bir anne olarak söyleyeceğiniz bir cümlenin bile yüreğimize su serpeceği için ya da doğru ilerlememizi sağlayacağına olan inancımızdan ilk aklımıza gelen kişi olmanızın sebebi . Teşekkürler iyi geceler
|
|
![]() |
|
Utkuberilinannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkuberilinannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.son durumunuz nedir acaba?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|