|
Kızarıklık( yüz, vücut) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2024 Saat 15:46 |
İyi günler hocam,
Kız yeğenim 5 yaşında. Annesinin mesajını ekliyorum. Pazartesi öğleden sonra başladı, yüzünü sıktı sandım önce, sonra çok çikolata yediğini düşünüp alerji dedim. Sadece yüzünde vardı, gövdede ve bacaklarda, kollarda yoktu. Allerset içirdim 1 ölçek. Geçmedi. Hali keyfi yemesi iyiydi. Atesi olmadı. Salı sabahı sönmedi kızarıklık, sabah yine 1 ölçek alerset verdim. Yine geçmedi. Gövde de bacaklarda ve kollarda kızarıklık pütürkük oldu. Bugün yine sabah içirdim alerset, yine geçmedi. Keyfi yerinde hastalık hali yok. Ateşi yok. Büyük çişini yapıyor. Ne olabilir hocam, ne yapayım? ![]() ![]() Düzenleyen antipc - 03 Nis 2024 Saat 16:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5. Hastalik, Turk doktorlari dokuntulu hastaliklari tanimazlar ve her bir dokuntuye; allerji derler, bu ahmaklari ciddiye almayin.
Yanaklar sonerken, govdede dokecek, govde sonerken, kol ve bacaklarda dokecek. Viral olup, hicbir sey gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|