|
Tahlil Sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 464 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nis 2024 Saat 22:47 |
Hocam merhabalar. Kızım 9,5 yaşında. 145 cm, 28 kg. Göğüs kemiği kunduracı göğsü ve Raşitizm var demiştiniz hafif içe çökme vardı. Biz doktora gittik. Tahlil yaptırdık. Doktor kemiğin kalbe baskı yapması söz konusu olabilir böyle durumlarda dedi. Eko yaptırın dedi. Çok tedirgin olduk. Arada ritim farklı gibi duyuyorum ben zaten yıllardır. Bu konuyu size de sormuştum çok önce. Tahlil sonuçlarımız aşağıdaki gibi. Yaz döneminde perfore apandisit ameliyatı geçirdik. İlk tahlilimiz. Kalp - kemik ilişkisi , tahliller için yorumlarınızı rica ediyorum Sayın hocam.🙏
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik; "Sahtekar doktor-Pust laboratuvar" isbirligi yapan CETE dayanismasi!!
Doktor haybeden laboratuvara hasta gonderiyor, laboratuvar da, COCUK hastanin kan degerleri yanina, "ERISKIN Referans Araliklarini" yazarak, sanki bazi hastaliklar varmis gibi gosteriyor, D vitamini seviyesini ise kasten dusuk gostererek, (D vitamin eksikligi tedavisini BILMEYEN TURK doktorunu guc durumda kalmaktan kurtariyor! Sakin bu gibi sahtekar doktorlara itibar etmeyin. Sadece 1 ampul Dvit3 icirin. Kunduraci gogusu durumu icin soylediklerine kanmayin. Bir sorun bakalim bu sarlatan doktora!! Acaba; NE YAPILACAKMIS!! Spor yapsin, bol bol yuzsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|