|
5. Hastalık? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 15:00 |
Hocam merhaba 7 yaşındaki kızım bir kaç gün önce yanakları kızarık bir şekilde uyandı. 2 gün sonra da vücudunda kollarında ve bacaklarında kırmızı döküntüler çıktı. Ateşi olmadı. Doktora götürdüm 5. Hastalık dediler.
Kızımın döküntüleri Bende bu sabah vücudumdaki bu kaşıntılı döküntüler ile uyandım. Kollarımda, üst bacak ve kalçalarımda bu şekilde döküntüler var. Hocam bana da geçebilir mi bu hastalık? Döküntülerimiz aynı ama kızımda kaşıntı yok benim döküntülerim kaşınıyor ara ara. Bir kaç gün öncede benim bacaklarımda ağrı olmuştu diz ve kalçalarımda sonra bir gün aşırı halsizliğim oldu hasta olacakmışım gibi grip benzeri bir şeyim olmadı bir kaç gün üşüme ve halsizliğim oldu ve bugünde bu şekilde döküntüler. Bunların bağlantısı var mı hocam yoksa benim döküntülerim başka sebepten midir? Benimkiler(Yaşım32) Tahlil sonuçlarım Düzenleyen NagihanKY - 23 Nis 2024 Saat 15:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117059 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ikizde de; 5.Hastalik var.
Tahlil bile gereksizdi!! Bir ilac veya tedavi gerekmez.
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Hocam kızım da yok ama bende kaşıntı var ne zaman geçer bu kaşıntı çok fena kaşınıyor kollarım ve bacaklarım.
Düzenleyen NagihanKY - 23 Nis 2024 Saat 19:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117059 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soguk kompres uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|