Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5. Hastalık?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

5. Hastalık?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NagihanKY Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5. Hastalık?
    Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 15:00
Hocam merhaba 7 yaşındaki kızım bir kaç gün önce yanakları kızarık bir şekilde uyandı. 2 gün sonra da vücudunda kollarında ve bacaklarında kırmızı döküntüler çıktı. Ateşi olmadı. Doktora götürdüm 5. Hastalık dediler.
Kızımın döküntüleri

Bende bu sabah vücudumdaki bu kaşıntılı döküntüler ile uyandım. Kollarımda, üst bacak ve kalçalarımda bu şekilde döküntüler var. Hocam bana da geçebilir mi bu hastalık? Döküntülerimiz aynı ama kızımda kaşıntı yok benim döküntülerim kaşınıyor ara ara. Bir kaç gün öncede benim bacaklarımda ağrı olmuştu diz ve kalçalarımda sonra bir gün aşırı halsizliğim oldu hasta olacakmışım gibi grip benzeri bir şeyim olmadı bir kaç gün üşüme ve halsizliğim oldu ve bugünde bu şekilde döküntüler. Bunların bağlantısı var mı hocam yoksa benim döküntülerim başka sebepten midir?
 Benimkiler(Yaşım32)

Tahlil sonuçlarım

Düzenleyen NagihanKY - 23 Nis 2024 Saat 15:11
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117059
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 19:30
Ikizde de; 5.Hastalik var.
Tahlil bile gereksizdi!! 
Bir ilac veya tedavi gerekmez. 
Yukarı Dön
NagihanKY Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 19:42
Hocam kızım da yok ama bende kaşıntı var ne zaman geçer bu kaşıntı çok fena kaşınıyor kollarım ve bacaklarım.

Düzenleyen NagihanKY - 23 Nis 2024 Saat 19:43
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117059
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2024 Saat 08:43
Soguk kompres uygulayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.