|
geniz eti büyümesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haticekubra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticekubra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nis 2024 Saat 18:33 |
Kadir hocam Merhabalar 6 yaş kız çocoğu ana okuluna gidiyor,sizinde söyledğiniz gibi sürekli grip geçiriyoruz. fakat son 1 aydır ağzı açık uyuma,horlama ve geniz sürekli tıkalı Çocuk dr film istedi yukarıda link verdim,Geniz etinde büyüme olduğunu ONCEAIR 5mg çiğneme tableti N-CORT NAZAL SPREY kullanmamız gerektiğini söyledi. Kullanmadan sizede danışmak istedim.Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam da Turk doktorlarina yakisir bir sacmalik!
Yuzbin kere anlattim!!! Geniz eti ve bademcikler, birer Lenf bezidir, cocukluk caginda; her enfeksiyonda buyurler.Zira bu yasta henuz antikorlar tam olarak olusmadigi icin, mikroplarla Lenfatik sistem mucadele eder ve bu lenf bezleri buyurler. LUTFEN!!!!!!!!!!!!!! Biraz okuyun.. SAKIN o sarlatanin verdigi hicbir ilaci kullanmayin. Astim ilaci ve Kortizonun enfeksiyonlarda yeri yoktur! Kasten isin namussuzlugunu yapiyorlar. Once sahte iyilik hali yaratip, 1 hafta-10gun sonra daha beter hasta olmasini saglayacak ve sizleri ilaclarla iyilesemiyecegine ve ameliyat gerektigine ikna edecek. Bu adi tuzaklara dusmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Nis 2024 Saat 21:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|