|
? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2024 Saat 12:15 |
Hocam 2 yaş erkek oğlum. 2 gündür sabahları 38 akşamları da en fazla 39 olan ateşimiz vardı. Arada nadir öksürük ve ağzında çok fazla tükürük var sanıyorum yutma güçlüğü var. Boğazı baya kızarık gibi. Ama tam açamıyorum ağzını. Arada koku var ama ağır bir koku değil gibi. Pasta tam ayırt edemedim. Sorum şu ki bu sabah ateşi düştü. Normalde atesliyken bile keyifliydi hocam ama şimdi ayağa bile kalkamiyor sürekli yatiyor ama tepki vermiyor. Ayakları titriyor. Hiç konuşmuyor. Bakıyor bizi takip ediyor ama mimik yok denecek kadar az. Çok endişeliyim. Dün ateşi varken bile sürekli oynadı güldü. Şimdi ateşi vs yok. Ağrısı olsa duramaz. Ama neden ayağa kalkamiyor . Tepki yok denecek kadar az . Sürekli uykuya eğilimi var. Ama uyumuyorda boş boş cansız bir şekilde yatıyor .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe ise; antibiyotik gerekmez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|