|
Boğaz enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2024 Saat 18:51 |
Hocam 28 yasındayım kaç tane doktora gittim bı çözüm bulamıyorum ne olur bana yardımcı olun..
2 aydır 10 gunde bır bogaz enfeksiyonu oluyorum yada mide bulantısı isal oldu 2 seferde çok yoruldum 2 kere kan testi yapıldı demir düşüktü o kadar herseyım normal ne yapabılırım kan testinde dikkat etmem gereken bı değer varmı. Doktor emzırdıgım ve uykusuz kaldığım ıcın bagısıklıgımın dusuk oldugunu söyluyo bu kadar sebep yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapilan testlerin tamamini bana yazin.
Emzirmek veya uykusuzluk bagisikligi DUSURMEZ!! Iyi sallamis!
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
https://hizliresim.com/o4pmmwi
Hocam wbc yuksek ken antibiyotik kullandım tarihlere bakarak hangısı ılk son anlarsınız |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
20 Subat ve Mart ayinda, antibiyotik gereken bir durumuz yokmus, HER ateslendiginizde, antibiyotik verildi
ise, basiniz belada demektir. Anemi hicbir zaman olmamis. Daima, Hgb degerine bakin, Enfeksiyonlarda; Demir, Ferrin degerleri duser. Insan temasina dikkat edin. Kalabalik yerlere girmeyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Yok hocam hiç vermedi sadece wbc yuksekken verdi.
Her hastalandıgımda evde ıhlamur limon bal yap bol su iç diyip yollamıştı bagısıklıgın düşmüş hemen kapıyorsun gittiğin temas ettıgın yerden dedı. Takviye bırsey önerır mısınız bu döngü den cok sıkıldım ve yoruldum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Bagisiklik dusuklugu" palavra! Oyle olsa idi, ilk enfeksiyonda Olumcul derecede hasta olurdunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|