Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kekemelik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kekemelik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 468
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kekemelik
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2024 Saat 22:54
Merhaba kadir bey oğlum 2020 eylül doğumlu 4 yasında konusması biz dısında dısarıdan biri pek anlamıyordu cok net değildi ancak son bir haftadır tekrar etme aynı kelimede takılma basladı konusurken bir kelimede takılıyor onu çıkartana kadar ard arda tekrar ediyor. Sonra diğer kelimeleri söylüyor kekeme baslangıcı olabilirmi ne yapabilirim. Güzel konussun diye cümlesini tamamlamıyor tekrar etmesini istiyordum bu sebeb ile fazla üstüne düsüp güzel konusmak icinmi takıldı bilmiyorum. Gündelik anne seni seviyorum güzel oğlum de vs net söylüyor arada bi şey anlatacagı zaman baslıyor tekrarlı konusma

Düzenleyen yagmurb - 29 Nis 2024 Saat 22:56
Yukarı Dön
Deryaydn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 341
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryaydn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 08:55
Merhaba kusura bakmayin ayni konuda deneyimim oldugu icin araya girmek istedim. Benim oglum da 3 yasinda cat pat tekrara konusmaya basladi 4 yasina kadar sadece biz anliyoduk. 4 yaslaeinda 1 ay kadar suren bi kekemelik basladi, bir doktor kesinlikle konusma terapisi dedi bir digeri yok canim gelisimsel kekemelik bu dedi gozlemleyin gececek devam ederse konusuruz dedi. O sira dili ve beyni arasinda bi uyumsuzluk oldu bence de dili beynine yetisemiyodu. 1  ay sonrasinda gozle gorulur bi iyilesme oldu cok cok daha uzun ve iyi xumleler kurar oldu. Aynisi 5 yasina dogru yine oldu birkac haftada gecti. Hatta esimle.dalga geciyoduk guncelleme geldi heralde cocuga. Eski surum kasmaya basladi diyodu

Düzenleyen Deryaydn - 30 Nis 2024 Saat 09:23
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 11:21
Aynen oyle!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.