|
Kekemelik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2024 Saat 22:54 |
Merhaba kadir bey oğlum 2020 eylül doğumlu 4 yasında konusması biz dısında dısarıdan biri pek anlamıyordu cok net değildi ancak son bir haftadır tekrar etme aynı kelimede takılma basladı konusurken bir kelimede takılıyor onu çıkartana kadar ard arda tekrar ediyor. Sonra diğer kelimeleri söylüyor kekeme baslangıcı olabilirmi ne yapabilirim. Güzel konussun diye cümlesini tamamlamıyor tekrar etmesini istiyordum bu sebeb ile fazla üstüne düsüp güzel konusmak icinmi takıldı bilmiyorum. Gündelik anne seni seviyorum güzel oğlum de vs net söylüyor arada bi şey anlatacagı zaman baslıyor tekrarlı konusma
Düzenleyen yagmurb - 29 Nis 2024 Saat 22:56 |
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kusura bakmayin ayni konuda deneyimim oldugu icin araya girmek istedim. Benim oglum da 3 yasinda cat pat tekrara konusmaya basladi 4 yasina kadar sadece biz anliyoduk. 4 yaslaeinda 1 ay kadar suren bi kekemelik basladi, bir doktor kesinlikle konusma terapisi dedi bir digeri yok canim gelisimsel kekemelik bu dedi gozlemleyin gececek devam ederse konusuruz dedi. O sira dili ve beyni arasinda bi uyumsuzluk oldu bence de dili beynine yetisemiyodu. 1 ay sonrasinda gozle gorulur bi iyilesme oldu cok cok daha uzun ve iyi xumleler kurar oldu. Aynisi 5 yasina dogru yine oldu birkac haftada gecti. Hatta esimle.dalga geciyoduk guncelleme geldi heralde cocuga. Eski surum kasmaya basladi diyodu
Düzenleyen Deryaydn - 30 Nis 2024 Saat 09:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen oyle!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|