|
Kolajen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2024 Saat 17:53 |
Hocam iyi gunler son zamanlarda cok duyuyorum. Collagen diye birtakviye hapida var toz olarakda icilen bir takviye siz cok onermiyorsunuz balik yaglari vs ama bunu son zamanda cok duydum faydasi vs var mi acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle bir rivayet var!
Cilt kirisikliklarini gidermek icin; altina Kollajen enjeksiyonu yapiyorlar. Agizdan alinanlar hem etkileri supheli, hem tansiyon yukseltir!
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam cok tesekkur ederim cevabiniz icin
|
|
![]() |
|
Hocam bide 16 aylik kizim icin sorsam kizim hic boyle kati birsey yemiyor cigneyip yani muhallebi tarzi yada corba icine ekmek dograsam yiyor ama agzina domates versem tutuyor yada baska birsey versem tutuyor. Sadece misir patlatiliyor ya evde onu minik verince yiyor yutuyor. Ama yemek adina cigeneme ve yutma yok korkuyorm hep boyle gider diye duzelir mi hocam acaba 83 cm boyu 11800 kilosu. Bazi cocuklar 4 yas oluyor yemiyormus muhallebi tarzina alistigi icin yada corba turune alistigi icin cigneme yapmiyorlarmis
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic oyle bir mecburiyetleri YOK! Tabiat cocuklari, 2 sene meme emecekler diye yaratti.
Zamani geldiginde cigneyecek. Bir tek Turkiye gibi ulkelerde, "cignemeyi ogreten" doktorlar vardir, o is ayri bir konudur!!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 May 2024 Saat 08:58 |
|
![]() |
|
Ya valla Allah size uzun omur versin hocam oyle rahatlatiyorsunuz ki evet oyle doktor varmis ergolu birseydi egitim veriyorlar sanirim okuyunca korkmustum. Cok sagolun hocam herkes gozunu acip sizin dediklerinizi yapsa keske. Oyle gurur duyuyorum ki sizin soylediklerinizi baskalarina iletince ama keske anlasalar. Hala süt zararli ilacsiz olur mu vs diyorlar. Hep sut verdim cocuklaarima ve 8 senedir de ates dusurucu dahi evimde yok
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
Benim oğlumda çiğnemeyi hiç sevmezdi. 4 yaşına kadar çorbayla sütle yoğurtla beslendi desem yeridir. Büyüdükçe sanırım vücutları daha fazla enerjiye kaloriye ihtiyaç duyuyorki şimdi lahmacun , köfteli tost, pilav makarna kek yiyor. 6 buçuk yaşında..Ama yavaş yiyor . Muz dışında hiçbir meyveyi yemeyi denemedi . Yumurtayı yediremedim mesela. Hergün bisküviyle ezip öyle yediririm. Protein alsın diye. (içim rahat etmiyor) Bazen evde ne meyve varsa püre yaparım Onu bayıla bayıla yer. Boyu kilosu yerinde ama. Olması gerektiği gibi. Sütü yoğurdu hiç eksik etmeyin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yumurtaya; "Yumurtali ekmek" ve "Krem karamel" ile alistirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|