|
Kendim icin sivilce hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Canan88cihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canan88cihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2024 Saat 23:40 |
Hocam 36 yasindayim. Cildim yagli. 2 sene oncesine kadar sivilcelerim çıkar gecerdi. Telefondan resim gondermeyi bir turlu yapamadigim icin resim atamiyorum. Cildiye dr u bu yasta iltihapli sivilcenin gecmemesi anormal. Kurutmasi icin antibiyotik yazcam dedi . Azitro 250 mg yazdi 3 gun kullan 4 gun ara ver bu sekilde 1 ay boyunca dedi. Birde clinoper jel yazdi gece sur sabah cildini yika dedi dermoskin yikama jeliyle. 1 ay sonra kontrole cagardi. Sivilce ucunda kucuk sari irinler var. Verdigi ilaclari size sormadan kullanmak istemedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir faydası olmaz!
Bu gibi durumlarda; Tetrasiklin grubu ilaçlar kullanılır. Bu ilaçlar antibiyotik etkilerinden daha fazla olarak, yağ bezlerinin çalışmalarını yavaşlatarak etki ederler. Tetra 500, günde:2x1 alın.
|
|
![]() |
|
Canan88cihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canan88cihan
Hocam tetrayi 1 kutu bitireyim mi gunde 2 kez 1 tane kullanarak ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bitirin, tekrarlarsa gene kullanın. Uzun süre kullanmanız icap edebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|