|
Kulakta işitmede zorlanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aybükeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2024 Saat 11:51 |
Kadir Hocam altinyasindaki kızım bir aydır geniz akıntısı sebebi ile öksürüyordu. Hiçbir ilaç kullanmadım. Öksürük geçti. Akinti koyulastiginda kulakta ağrı başladı. Hemen illadin ile müdahale ettim. Bes gun günde iki kez üç damla. Kulakta ağrı kalmadı. Derken oğlum eve grip getirdi. Evde hepimizin burnu akıyor. Ve kızımin tekrardan grip olmasıyla duymada problem yasadigini görüyorum. Televizyon sesini çok acıyor. Ve benim konusmalarimi tekrar tekrar soruyor.( Doktora gitmek istemiyorum. İşitme testi ile tup önerecek. )Şimdi akinti varken illadini tekrardan kullanayım mi ? İki gün ara vermiş olduk.( Bu arada doktor antibiyotik verdi.kullanmadim. Kontrolde antibiyotik ise yaramış bir kulağı iyileşmiş dedi. Gerçekten artık kimseye güvenemiyorum. )
Düzenleyen Aybükeberk - 09 May 2024 Saat 11:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İliaidn başladığınızda, ağrı 1 günde geçse bile 5 gün kullanın.
Günde:2 defa her iki burun deliklerine ikişer damla damlatılacak. Sakın kulak ağrısı nedeni ile KBB ye gitmeyin, daha kötü olursunuz.
|
|
![]() |
|
Aybükeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Hocam merhabalar. Biz illadini bes gun tarife göre uyguladık. Bugün akşama doğru kızımın atesi cikti. Eski postlarin bazılarında ateş olunca antibiyotik tedavisi önermişsiniz. Okula gidiyor. Sümük epey koyulasttigi için sumkuremiyorum diyor. Evde ben her saat başı temizliyorum. Mide bulantısı ve hafif kulak ağrısı olduğunu da söylüyor. Önerinizi bekliyorum. Bu arada illadine bugün ara verdik.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili pembe ise antibiyotik gerekmez. Bugunden geriye, eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Hocam dili beyaz ve bademciklerde şişmiş.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pembe degil ise, antibiyotik gerekir, recete icin bir doktora gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|