|
Kulak agrisi + mantar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatma010 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2024 Saat 13:18 |
Merhaba hocam oğlum sabaha kadar ağladı kulak ağrısından 5,5 yaşında, sağlık ocağına goturdum kulağında beyaz lekeler var mantar var dedi ve orta kulak iltihabi antibiyotik yazdı ve kulak damlası mantar icin amoklavin ES ve dekort damla ben sabah aksam iliadini damlatmaya calişiyorum 2x2 bu gune kadar sayenizde antibiotik kullanmadik damla yi damlatirmiyor cocuk simdi kullagindaki mantar icin nezaman başlamaliym bildigim kadariyla siz onermiyorsunuz mantar kendiliginden gecermi antibiotigi kullanmicam zaten.. siz ne onerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz de bunlari yediniz oylemi!!!! 5.5 yasinda "mantar" HA!! Allah akil fikir versin... Sanki 60 yasinda hasta.
Sakin bu salak doktorlara kanip da "Kulak damlasi" kullanmayin.. SAKIN agriyan kulaga HICBIR SEY damlatmayin. Tek basina Iliadin BURUN DAMLASI yeterlidir. Hicmi yazilarimi okumadiniz? Ilk sayfadaki Yazarlar kismindaki kulak ile ilgili 2 makalemi okuyun. Anlarsiniz o zaman donen dolaplari. Iliadin damla, 5 gun gunde:2x2'ser damla her iki BURUN deliklerine sirt ustu yatar durumda damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra basini o tarafa cevirip 1-2 dakika bekletin. Verilen HICBIR ilaci kullanmayin.. Salak bunlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 May 2024 Saat 20:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|