|
Ogurme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2024 Saat 13:42 |
Hocam kizim 17 aylik oldu ogurmeler ve ksumalar va rdemistim yemek kokusu alinca ogurme sipraktin baslamistim ama ben tabi oni 1 hafta d3gil fazla kullandim 1 olcek olarak. Kullandigim zaman ogurmeler bitmisti. Yedikleride yariyordu. Ogurme olmuyordu daha biraktim ve ogurme tekrar basladi bisey mi dokunuyor anlayamiyorum hocam neden ilac kullandigimda iyiydi simdi degil. Devam da edemem hep sanirim ilac sonucta
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı çocuklarda, bazı gıdaları kokusuna karşı bir hassasiyet ve sonrasında da; şartlı refleks oluşur.
Zamanla geçecek. 1-2 gün aralarla Sipraktin verin
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam 2 gum vereyim 1 gun vermeyeyim o sekilde mi hocam birde 1 siseyi bu sekilde bitene kadar kullansam bozulma vs olur mu hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyin. Belirli bir kaide yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|