Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 yaş kabızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2 yaş kabızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2 yaş kabızlık
    Gönderim Zamanı: 22 May 2024 Saat 13:37
Hocam 2 yaş kızım 12.5 kg 88 cm. Son 3 haftadır çok sancılı kaka yaparken o kadar kıvranıyor ki sanırsınız doğum yapiyor çocuk iki büklüm sırılsıklam oluyor kıvranıyor tam yarım saat sürüyor ve cogunluk yapamıyor günde 2 3 kere böyle oluyor ve genelde de 3. 4. Günde  baya bir zorlanarak sert top gibi yapiyor çocuk gastroenteroloji ye gittik ultrason kan tahlil ve herseye baktı birsey yok az yiyordur dedi dupalac verdi ilk dozu içince güzel yaptı paçalarından aktı ama o kadar yaklaşık 1 hafta oldu hergun veriyoruz ilacı ama yok sancı var kaka yok ne yapalım hocam çocuk çok kıvranıyor dayanamıyorum ben de elimi bir sıkıyor kıyamıyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118095
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2024 Saat 13:56
   " çocuk gastroenteroloji ye gittik ultrason kan tahlil ve herseye baktı birsey yok az yiyordur dedi"
Ya ne bekliyordunuz?? 
Hiç mi yazılarımı okumadınız? 
Pirinç, Patates Muz ve Elmayı kesin! 
Yağ ve şeker oranlarını arttırın. 
 Mürdüm eriği, Armut, Kayısı verin. (kuruları da olur)

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 May 2024 Saat 13:57
Yukarı Dön
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2024 Saat 14:13
Hocam az mı yiyor peki sizce kilo değerlendirmesi yaptığınızda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118095
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2024 Saat 22:06
2.5 cesametinde. Daha ne olsun! Bakmayın siz Türk çocuk doktorlarına!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.