|
2 yaş kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2024 Saat 13:37 |
Hocam 2 yaş kızım 12.5 kg 88 cm. Son 3 haftadır çok sancılı kaka yaparken o kadar kıvranıyor ki sanırsınız doğum yapiyor çocuk iki büklüm sırılsıklam oluyor kıvranıyor tam yarım saat sürüyor ve cogunluk yapamıyor günde 2 3 kere böyle oluyor ve genelde de 3. 4. Günde baya bir zorlanarak sert top gibi yapiyor çocuk gastroenteroloji ye gittik ultrason kan tahlil ve herseye baktı birsey yok az yiyordur dedi dupalac verdi ilk dozu içince güzel yaptı paçalarından aktı ama o kadar yaklaşık 1 hafta oldu hergun veriyoruz ilacı ama yok sancı var kaka yok ne yapalım hocam çocuk çok kıvranıyor dayanamıyorum ben de elimi bir sıkıyor kıyamıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" çocuk gastroenteroloji ye gittik ultrason kan tahlil ve herseye baktı birsey yok az yiyordur dedi"
Ya ne bekliyordunuz?? Hiç mi yazılarımı okumadınız? Pirinç, Patates Muz ve Elmayı kesin! Yağ ve şeker oranlarını arttırın. Mürdüm eriği, Armut, Kayısı verin. (kuruları da olur) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 May 2024 Saat 13:57 |
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam az mı yiyor peki sizce kilo değerlendirmesi yaptığınızda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2.5 cesametinde. Daha ne olsun! Bakmayın siz Türk çocuk doktorlarına!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|