|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Simarabel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2024 Saat 13:11 |
Merhaba Kadir Hocam, oğlum Tuna 7 Temmuz 2017 doğumlu. Dün kan testi yapıldı. Bazı değerler çıktı ve beni korkuttu. Rica etsem baksbilir misiniz? Tahlil ektedir. Sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Farklı değreler; erişkin "Refrans Aralıkları" kullanıldığı için. Önemli hiçbir şey yok.
|
|
![]() |
|
Simarabel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Teşekkür ederim Kadir Hocam, sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Hocam, "kan tahlilleri sonuçları" sabit sorusundaki link çalışmıyor Adminler kontrol edebilir mi? mayocliniclab olan link. mayo clinicten kendim bakmak ama pediatri değerleri bulamadım :( sevgiler Hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
19 sayfa olmasa, ben aktarırdım.
Önemli olanları yazdığın yazıyı bulun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Buldum hocam sağolun varolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
https://hizliresim.com/sdoav6d
Setbest T3 Refetans aralığı nedir hocam 7 yaşındaki erkek cocuğu için. Bir kan testi verdik öğle yemeğinden 3 saat sonra tok karnına yapıldı. Ne kadar doğru çıkar dedim. Bir sey olmaz dediler bir de.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yaş için T3 Referans Aralığı: 2.3-6.6 ng/dL dir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 May 2024 Saat 09:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|