|
Solunum |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Firdes
Üye
Kayıt Tarihi: 15 Mar 2024 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: SolunumGönderim Zamanı: 31 May 2024 Saat 20:08 |
|
Hocam merhaba 4 aylık oğlum uyurken hızlı soludugunu farkettim görünürde bişey yok burnunu temizledim dr gittik söyledim rahat gözüküyor ama biraz hırıltı var dedi salgın var diye klamer zaditen bide buhar yazdı solunum uyurken 42 uyanıkken sayamıyorum dogum kilosu 3.800 boyu 51 şimdi 7,200 boyu63 daha önce 3 yasinda kızımı pulmoner tansiyondan kaybettim çok korkuyorum ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 May 2024 Saat 23:13 |
|
Resmen ARANMIŞ VE belanızı bulmuşsunuz!!!!! Hele bir o ilaçları 4 aylıkbebeğe verin de görün neler oluyor!
Bebeklerin kalp ve solunum hızı erişkinlerden yüksektir. NE salgını varmış!! Resmen zırvalıyor. Olmayan hastalıkları varmış gibi gösterip, hepsine bu gibi ilaçları verirlerse, tabii ki "salgın" olur!! Ateşi bile olmayan bir bebeğe bu ilaçları da ancak Türk çocuk doktorları verirler! Niye verdiklerini; "Sahtekarlığın 3 safhası" yazımı okuyun anlarsınız! Bunlarda uzak durun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2024 Saat 23:14 |
|
![]() |
|
Firdes
Üye
Kayıt Tarihi: 15 Mar 2024 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 May 2024 Saat 23:24 |
|
Hocam 40 in üstü sıkıntı dedikleri için çok korktum birde aşı olmuştu 3 gün önce aşı yaparımi hocam vaktinizi ayırıp cevabladiginiz için çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Haz 2024 Saat 08:59 |
|
40; erişkinler için!! Bu yaşda; 60 üzeri riskli!!
Hiçbir aşı bunları yapmaz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|