|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2024 Saat 23:58 |
Hocam merhabalar.36yaşında bir bayanım.üç gündür geceleri artan başımın sağ tarafında biraz tepe kısmında şiddetli acı hissediyorum bununla eşlik eden bir baş ağrısı da var acı hissi baskın sanki şimşek çakıyor gibi saçıma o deriye dokunamıyorum günlük aktivite ve yaşam kalitemi bozmaya başladı sebebi çözümü nedir? Birde bir aydır düzenli terbisil tablet kullanıyorum onun yan etkisi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Trigeminal Nevralji"! ( veya Tic douloureux)
Ağrı olduğunda; daytanabildiğiniz kadar kuru sıcak kompres (ütü ile ısıtılmış sıcak ufak boy havlu) yapın ve Novalgin tablet 1 veya 2 tane alın. Stresden uzak durun. Güneşe çıkamiyorsanız, 1 ampul Dvit3 için. (senede 1 tekrarlayın)
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Haz 2024 Saat 09:03 |
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|