|
tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haz 2024 Saat 21:03 |
kadir hocam merhabalar oğlum 9 yasında 148 cm boy 37 kilo bir suredir halsiz hissediyordu kendini gecen haftada kalbinin cok hızlı carptıgını soyledı dınlenınce gecti bende kan sayımı yaptırdım bugün bir sorun olup olmadığını anlamak için kardiyoloji dr gördü bir sorun yok dedi kırmızı işaretli olan degerlerini size yazıyorum hocam sizin yorumunuz benim için en doğru olan sayenizde cocuklarım ilaç ve dr kurbanı olmadı şimdiye kadar sizden allah razı olsun hakkınız ödenmez şimdiden teşekkürler
ürik asit 2,9 mg/dl kreatinin(serum/plazma) 0,32 aso 502 demir(serum /plazma) 184 folat (serum/plazma) 2,7 25 hidroksi vitamın d 24,3 plt 132 mpv 12,4 eo% 5,1 ıg% 0,7 pdw 17,7 bunlar kırmızı olanlar hocam bu hafta biraz gözlerimiz enfeksiyon olmustu onun için tobrased kullandım hocam
|
|
![]() |
|
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde gecen hafta ara ara ishal olduk ama uzun sürmedi hiç ateşimiz olmadı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geçirmiş. Sadece, her Türk genci gibi D vitamini (doktorların bilinçsizliği be bilgisizliği sonucu)
anormal düşük! Şimdi 1 ampul Dvit3 içirin, 1 ay sonra tekrar içirin ve Ekim ayında tekrar ölçtürüp bana yazın.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Hocam çok ozurdileyerek bu aralar halsiz yorgun hissediyor kendini ve ayaklarinin altinin agirdigini soyluyor vd vitamini eksikliğine bağlı olabilirmi?
Düzenleyen nil2007 - 04 Haz 2024 Saat 23:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|