|
Hrt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2024 Saat 19:18 |
Hocam alakasiz olacak ama gorusunuzu merak ettim. 45 yasinda menapoza girmis bir kadin icin HRT yi uygun goruyor musunuz? Daha cok lehine konusmalara denk geliyorum. Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kısa süreli kullanımlar olabilir. Devamlı kullanım, meme kanserine sebep olabilir.
|
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Dtesekkurler hocam. Daha onceden bir postta bir hanimefendiye doktoru omur boyu kullanmak usere estriol krem vermis, kullansin mi diye bir soruya siz evli ise , vajinal kuruluk varsa yada cinsel iliski yasiyorsa bunlardan sadece biri varsa bile kullansin demissiniz. Bu cevabinizla bana verdiginiz cevabiniz kafami karistirdi. Sizin soylediklerinizi cok onemsedigim icin iyice anlamak istiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Krem ile HRT tedavisi FARKLI ŞEYLER!!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bioidentical HRT icin de ayni mi dusunuyorsunuz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sistemik Östrojen kullanılması, ne şekilde olursa olsun risklidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|