|
Gözlük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2024 Saat 19:16 |
Merhaba hocam 4 yaşındaki kızım yarın ilk göz muayenesine gidecek gözleri mavi ve annesi olarak ben miyopum kaçınılmaz son olarak gözlük takacağını düşünüyorum.benim 8 yaşında uzağı görememediğim anlaşıldı.sorum şu gözlük 4 yaşından sonra gözde tembellik yapar mı takmasa sorun olur mu ? Veya kaç yaşından sonra takması gerekir.29 senedir gözlük kullanıyorum burun yapım bile değişti 🤣
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gözde bu yaşta bir bozukluk olsa bile, okula başlayana kadar bir problem teşkil etmez.
HER çocuğun okula başlamadan evvel bir Göz muayenesinden geçmesi çok faydalıdır. 4 yaşında?? Bozukluk çıksa bile bu yaşta gözlüğü kabulenmeyebilir. Siz şanslı imişsiniz! Ben İlk Okuldan sonra, Hazırlık sınıfında, Amerikalı bir hoca farketmişti ve 2.5 miyop ile ilk gözlüğü takmıştım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|