|
Fikir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2024 Saat 06:43 |
Hocam selamlar saygılar sizin görüşleriniz benim için çok önemli biliyorum belki sizin branşınızla alakalı değil ama fikrinizi merak ediyorum malum yaz geldi ve terliyoruz özellikle ben ama sadece kolaltı terlemesi yaşıyorum çok aşırı ve ıslaklık oluyor kokma yok ama ıslaklıktan nefret ediyorum ve kendimce çözümler arıyorum bir haftadır her akşam kolaltı a limon sürmerler mi desem terletmeyen roll-on lar mı dersiniz deniyorum ama bu terletmeyen özellikle alüminyum içeren roll-on lar çok tehlikeliymiş meme kanserine Sebeb oluyormuş sizce doğrumu en azından bunlar beni mutlu ediyor terletmediği için madem kanser yapıyor niye satılıyor sırf bunları kullandıkları için kanser olanı da hiç duymadım bunlar sayesinde istediğim renk giyinebiliyorum cvp verirseniz sevinirim :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra!!
Bu gibi müstahzarların kendi aralarındaki "MARKA ÇEKİŞMELERİ" ne kanmayın. Daha pahalı olan, satış yapabilmek için daima bu şekilde ucuz olan markalara çamur atar! Çok aşırı terleme oluyorsa, Botox uygulaması düşünebilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|