|
Gözde Arpacık Tanısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OzgurunBabasi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haz 2024 Saat 20:36 |
Hocam merhabalar,
5,5 yaş 122 cm boy, 28 kg oğlum. 5 gün önce havuza gitti. Havuza gitmeden önce sağ göz kapağında çapaklanma ve kızarıklık vardı. Havuz dönüşünde kızarıklık arttığını görünce Tobrased damla başladım her iki göze. Tobrasedin 3. Gününde sağ göz iyileşti ancak, bu sefer diğer göz kapağı sisti ve kızardı. Bugün şişlik artınca göz muayenesine götürdüm. Göz doktoru arpacık dedi. Sıcak kompres yapın, sarımsak başını kesip sürün. Tobrasedi 10 güne tamamlayın dedi. Havuz kaynaklı dirençli bir enfeksiyon ihtimalini elemek için fusix göz damlası sabah akşam kullanın dedi. Türk doktorlarına güvenemiyorum. Tanı sizce doğru mu? Fusix kullanmalı mıyım? Teşekkürler hocam. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arpacik olsa kirpik hizasinda sislik olurdu.
Tobrased damlaya devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|