|
9 aylık tonsilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Htc0144 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2024 Saat 15:22 |
Hocam merhaba kizim 3 gundur atesli ates dusurucu ile idare ediyorum bugun doktora goturdum tonsilit olmus antibiyotik yazdi ates olursa devam et dedi ates dusururuveye bende kullanmadim ates sanki kiirıldi biraz azalma yönünde ne yapabilirim bugun tam 9 aylik 7,5 kilo kiz bebek ek bir skintimiz ol hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz ne diye Türk doktorlarına inanıyorsunuz ki!!
Yüzbin kere anlatıldı!! Dili pembe ise antibiyotik gerekmez. 1 yaşından küçük çocuklar, anneden geçen antikorlar sayesinde antibiyotiklik hastalıklar bu yaşlarda nerede ise imkansızdır. Ateş düşürmeyin!! Ateş vücudun savunma mekanizmasıdır. Yazarlar kısmındaki yazılarımı OKUYUN. Çok eksiğiniz var. |
|
![]() |
|
Htc0144 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam malasef emmiyor 1 aydir sadece ek gida aliyor demir 10 cikti ferro sanol surup verildi ne yapabilir baska kilosu 9 aylik 7,5 ol
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türk doktorları 9 aylık bir bebeğin kan değerlerini bilmezler ki, onlara güvenip Demir ilacı başladınız!!
9 aylıkta; Hgb: 10.5-13.0g/dL arasındadır. Dünya da bir tek Türk doktorları, "Anemi" teşhisi için Hgb yerine Ferritin ve Demir değerlerine bakacak kadar ahmaktırlar! Ferritin ve Serum Demiri, ateşli hastalıkların tamamında DÜŞÜK çıkarlar! Doğum kilosu yazılmadığı için, kilo yorumu yapamıyorum! |
|
![]() |
|
Crp 8 oldugu icin lab sonuclari yanlis gelenilir diye baslamadim hocam bende hastalik tam anlamiyla bitince degerlere tekrar baktiracagim dogum kilosu 3450 fakat kilo alimi hep az oldu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
800 gram eksiği var.
Günde en az 600ml SOĞUK kutu sütü verin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|