|
Tahlil sonuclari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2024 Saat 22:05 |
Merhaba sayın hocam. 2 Mayıs 2017 doğumlu ikizlerimin biri şu yaz gunlerinde bile üşüyorum dediği için ve diğerinin de süt dişleri daha dökülmeye başlamadığından diş doktoru d vitamini baktirmamizi söylediği için bir takım testler yaptirdik. Test sonuçlarında oğlumun birinde referans dışı olan aşağıdaki kalemleri haziyorum:
Crptuebudimetrik 6,40mg/dL Vitamin b12 542 pg/ml Demir 53ug/dl Ferritin 14ng/ml Alpalkalen fosfotaz 211u/l Aşağıdakiler de diğer oğlumun : Hct 33,3% Alpalkalen fosfotaz 213u/l Ldhlakdat dehidronegaz 252u/l Demir 51ug/dL Ferritin 8.0 NG/ml Bu değerlere göre birşey yapmamızı tavsiye eder misiniz? Ellerinizden öperim sayın hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Demir bakılmış!! D vitamini değil!
Normaldir, günümüz doktorları Demir ile D vitamini farkını nereden bilsinler? Üşümek ve süt dişleri ile D vitamini arasında bir bağlantı YOKTUR!! |
|
![]() |
|
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Yok hocam d vitamini de bakıldı, 36.8 NG/ml normal değer araliginda yazdığı için onu yazmamistim. Diğer referans aralığı dışındakiler için birşey kullanmaya gerek var mı acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamini "normal" değil!! İdeal aralık:50-100 arasıdır.
1 ampul Dvit3 içirin ve Ekim ayında tekrar baktırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Teşekkür ederim sayın hocam. Allah razı olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|