Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sivilceler nedir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sivilceler nedir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sivilceler nedir
    Gönderim Zamanı: 03 Tem 2024 Saat 18:39
  Dr Bey ablamın kızı 6 yaşında hiç bir belirti olmadan vücudunda böyle sivilceler çıkmış içleri su dolu , kaşıntısıda varmış fenistil jel önerdim sizden öğrendiklerimle , resmini gönderiyorum.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118445
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2024 Saat 19:18
Suçiçeği. Sürmelik hiçbir ilacı kullanmayın.
Aşılı ise bu şekilde az sayıda döküntü ile atlatır.
Asiviral şurup, 4 saatte bir, 1 ölçek verin, gece 04:00 de vermeyin. 
Yukarı Dön
Guldenergin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Guldenergin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2024 Saat 23:18
Bu ara ne çok su çiçeği vakası var benim kızımda 3 yaşında bir haftadır böyle aşılı olduğu için hafif anlatıyoruz kaşimıyoruz iz yapmasın diye zaten 30 ve ya 40 benek kadar oldu geçmiş olsun

Düzenleyen Guldenergin - 03 Tem 2024 Saat 23:18
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2024 Saat 07:17
   Dr Bey ablamın kızı için yazmıştım onda suçiçeği 1 hafta 10 güne kurudu ve bitti . 7 yaşındaki kızıma da bulaştı ilaç kullanmadım sivilceler göz kapağı dahil çıktı bugğn 4. Gün :( sivilcelenme ne zaman çoğalmadan kurumaya döner. Bugüne kadar (4) sivilceler her gün arttı. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.