|
Yüzde ve kolda yanik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aybükeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2024 Saat 21:06 |
Hocam merhabalar. 15 aylık oğlum ablasını cimnastik dersi bitimine kadar beklediğimiz salondaki sıcak sebil suyu ile yüzünü ve kolunu yakti. Hemen Baskent üniversitesi hastanesi yarım saat içinde götürdük. Yüzünde bir lira kadar ikinci derece yanik ve koltuk altında aynı şekilde yanik oluştu. Sag üst kol kismida yandı. Hocam hemen tedavi edilmeye başlandı. Ama benim içim hiç rahat değil. Sarışın bir bebek yüzünde iz kalır diye çok korkuyorum. Yüzündeki yanigina terramycin ve hydrogel kullanıyoruz. Birinci derce yanik yerlerine madecassol sürüyorum. Yüzünü bebek şampuanı ile yıkayıp sonra bu ilaçları iki saat aralıkla sürüyorum. Inanilmaz kötü hissediyorum kendimi. Bebegimi koruyamadim. Tedavide doğru yolda miyiz bilmiyorum? Profesör muyene etti ama sizinle paylaşmak istedim.
|
|
![]() |
|
Aybükeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
![]() ![]() ![]() ![]() |
hizliresim.com/6ftz4y4
hizliresim.com/sofdzpc
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
https://hizliresim.com/oc92ff5 hocam gece yüzünü kasidi. İlaçlarını sürdüm. Sararma var bazinyerlerde. Hocam enfeksiyon mu kapmış. Kalbim sıkışıyor artık. Yüzeyi temizlemek gerekiyor mu ?
Düzenleyen Aybükeberk - 07 Tem 2024 Saat 08:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2. derecede yanık! Sadece Furacin merhem, günde:2 defa sürün açık kalsın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Hocam sari kısım enfeksiyon mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ölü deri kalıntıları.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Allah razi olsun hocam. Onu sanırım temizleyecekeler yarın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|