|
İğne sonrası bacak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2024 Saat 22:56 |
Hocam merhabalar 34 yaşında bir kadınım iç hastalıkları doktoru b12 eksikliğinden dolayı iğne verdi sağlık ocağında ilk iğneyi kalçadan yaptılar fakat eve geldiğimde kalça ve bacakta inanılmaz ağrım vardı ilk gün olabilir normaldir dedim fakat 7.gün hala ayakta duramıyorum ayak tabanımdan kalçama hatta kuyruk sokumuna kadar ağrım var uzansam ağrıyor ayakta ağrıyor ağrı eklemde değil kasta. Ayağa çok zor kalkıyorum adım atamıyorum . Ben ilk ipnede böyle olunca diğer iğneleri yaptırmadım acaba sinire mi denk geldi iğne yanlış yeremi yaptı hemşire ne yapayım geçer mi bekleyeyimmi yoksa beyin sinir polikliniği randevusu mu alayım
![]() |
|
dudududu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yaşta B12 eksikliği olmaz.
O iğne boşuna yapıldı. "B12 sahtekarlığı" yazımı SABİT Forum dan okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|