|
Kedi tirmalamasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Yousterc ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Tem 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Tem 2024 Saat 18:33 |
Hocam merhabalar bu konu hakkında yazılanları okudum. Kızım 6 yaşında glamping tarzı bi otel bahçesinde kedi tirmaladi. Kanama olmadi ama kan göründü yarada. İyot sürdük elimizde o vardı hemen hastaneye gittik yikamamizi söylediler bol sabunlu suyla yıkadık. Kedi yerinde hala bı sorun yok fakat beni dusunduren kedinin sürekli sakin ve sessiz yerlerde takılıyor olması. Çok ortalıkta dolaşmiyor, bizim kaldığımız tiny house önünde durdu 6 gün boyunca , tam gidecegeimiz gün tirmaladi. Şimdi hala orda duruyomus ama dediğim gibi hep sabit yerlerde duruyor belki cinsi öyledir tam sokak kedisi değil ama otel KAŞ ta ve ormanlık yabani domuzların yoğun olduğu bı alana yakın bı yerde. İlk doz asiyi icimjz rahat etmedi yaptırdık ama diğerlerini yaptırmak istemiyoruz ama emin olamiyoruz , kendi kafamjza göre hareket etmek ürkütüyor.Soyleyecekleriniz o kadar kıymetli ki, bunu dusunmekten uyku uyuyamaz oldum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Yousterc ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Tem 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okudum doktor bey hepsini defalarca ama çıkarım yaparken takildigim iki konu var
1) olayın ormana çok yakın bı yerde olması 2) kedinin hep sessiz sakin yerlerde takilmasj çok ortalıkta dolasmamasi Risk almayıp aşıyı yaptıralım dedik ama çok baş ağrısı yaptı kızımda. Otelle görüştüm kedi hala aynı şekilde aynı yerde duruyor. İlk dozdan sonra bekleyip 10 gün içinde suphelj bı durum olursa aşıya devam etmemiz mümkün mü hocam , lütfen buna bı cevabınız olursa çok rahatlarim.. Olayın üzerinden 3 gün geçti ve kedinin son hali bu şekilde Düzenleyen Yousterc - 09 Tem 2024 Saat 08:12 |
|
![]() |
|
.
Düzenleyen Yousterc - 09 Tem 2024 Saat 08:14 |
|
![]() |
|
Aynı mesaj bı kaç kez gelmiş, ozurdiliyorum
Düzenleyen Yousterc - 09 Tem 2024 Saat 08:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yemek yiyebiliyor ve su içebiliyorsa, kuduz değildir.
Kediler tanımadıkları çocukları sevmezler.
|
|
![]() |
|
Yemek yiyebiliyordu verdiklerimizj yedi hocam.
Sorularla sizi bunaltmak istemiyorum ama biliyorsunuz Türkiye şartlarında akıl alabilecegimiz Dr sayısı yok denecek kadar az. Yaban hayata yakın olduğundan risk alamadik biz ama en azından 3. Dozu yaptirmayip 10 gün gozlemleme süresini beklesek olur mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|