|
Kırık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Tem 2024 Saat 21:45 |
Merhaba hocam. 2 yas oglum bu ayın 5inde evde takılıp düştü. Düşüş şeklini gördüm ama ayagına ne oldugunu göremedim. Sonra sag ayagina bastıkca aglamaya başladı. Bir süre sonra topallayarak yürüdü. Sag ayagının topuguna basarak. Hastaneye acile götürdük röntgen cekildi birsey olmadigi söylendi gecmezse ortopediye gösterin dendi. Birkac gün sonra ayagina basmaya basladi ama simdide yalpalayarak yürüyor. Saglıklı bir yürüyüşü yok. Röntgen resimlerini yüklüyorum. Kırık olmadıgı belli oluyor mu? Oglum pek sakin durmadı cekilirken röntgenlerde anlaşıldı mı emin olamadım. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlarla bir değerlendirme yapılamaz.
|
|
![]() |
|
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Bugün farkettigim bir şişlik var sağ ayagında hocam. Parmaklari baslamadan önceki yükseklik diger ayagiyla karsilastirdigimda onda yok. Tekrar götürecegim doktora. Bu bölgedeki şişlik birşey ifade eder mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Ortopedist görsün.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Tesekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|