Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Memede sislik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Memede sislik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 442
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Memede sislik
    Gönderim Zamanı: 15 Tem 2024 Saat 01:01
Hocam merhaba kızım dokuz yaşını doldurdu 08.05.2015dogumlu 127cm 29kilo .. kilo az farkındayım ama eşim tarfi ve esm de hep öle tipler soya çekim de var gbi .. hocm bu sabh sol göğüs ucunun açıldığı Söke'de üzerine yatmissindir feln dedim ama öğleden sonra bı baktık ki bı sislik gbi bişey var yuvarlar sanki su toplamış gbide ama aynı zamnda azcik sert gbide erken ergenlik yazınızı okudum kıllanma feln kesinlikle yok .. ama nedir bu hocam enfeksiyon değil sıcak değil dokunuca acıtıyor diyor böle hafif sis resmini ceksm anlaşılmaz tam ortada böcek issrigi gbi hafai ama bnce degl kaşıntı hiç yok 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118514
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2024 Saat 08:57
Önemli değil. SAKIN ellemeyin, kurcalamayın, sıkmayın ve sakın masaj yapmayın. 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2024 Saat 09:55
Tamm Peki ne bu hocam gecicek mi zamnla yoksa ergnlik belirtisimi 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2024 Saat 01:10
Hocam merhaba yeniden aynı konu üzerinde rahtsiz ediyorum. Ama. İçim rahat değil kızımın sol göğsündeki o sertlik kaldı artık halka gbi ve sanki sol gogsu hafifte sismeye başladı .. yani diğerine göre sis .. erken ergenlik diyebilir miyiz bu duruma yapmamız gereken bı durum varmı kıl feln hiç biyerinde yok teride kokmuyor...bu arada boyu 134 cm.olmus ama bu erkn ergenlik boy uzamaz feln muhabbet lerinoluyor da korkuyorum ...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2024 Saat 10:04
"Erken ergenlik" ile ilgili yazılarımı OKUYUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
85 milyona aynı geyik muhabbetlerini yapamam. 
EĞER etrafı dikkate alıyorsanız, bana niye soruyorsunuz??? 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2024 Saat 12:43
yok hocam olur mu etrf felan umrumda değil ama bulamadım ki erken ergenlikle ilgli cok yazınızı dogru mu aratamadım nedir iki tane konu buldum onda da tam bnm soruma cevap tam  bulamdım  hatta ordaki yazılarla bn böle dusunmemiştım dedim ..cunku bırınde capını yazın felan demeişssiniz .. neyse uzatmıyım ..onların sıze daha farklıydı soruları .. dha cok arama yapıyım bn ozman hocam inanın sıze bır şey danısmadn once formda hep arastırp ole yazarm forumda ne kadar uzun sure durdugumu gosteren bı istatsıslık olsa gösterıırdım SmileSmile Verdiğniz emegin ne kadar kıymetlı oldugunun 5 yıldır cok farkındayım hocam her sey için herzmn cok tesekkur ederim Allah sızden razı olsun ..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2024 Saat 15:58
Sabit Forum kısmında; "Erken Ergenlik" kısmında, 5.5 yaşında doğum yapan kızın hıkayesini okuyun.
Boyu NORMAL kalmıştı.
Türk doktorları okumazlar okusalarda doğru dürüst anlamazlar! 
EĞER: Harp, kıtlık ve şimdiki gibi aşırı fakirlik dönemleri varsa, tabiat ortalama ömürün azalacağını bildiği
 için,  bu ortamlardaki çocukların erken dönemde adet görmelerini ve çocuk sahibi olmalarını ister! 
( enteresandır, böyle dönemlede kız çocuk doğma oranları da artar!!)
Zaten beslenme bozukluğu nedeni ile de boyu kısa kalacak olan bu çocukların erken ergenlikleri ile boy
kısalıkları doğrudan bağlantılı değillerdir. Kötü beslenme (süt ve sütlü gıdaların teminindeki zorluk) nedeni
ile hem ergenlik öne çekilir, hem boy kısa kalır. 
Çocukların düzgün beslendiği ortamlarda ergenlik daima daha geç olur. 
NOT: Öyle, tavuklara östrojen filan da verilmiyor!! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Tem 2024 Saat 16:01
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2024 Saat 16:50
Çok tesekuur ediyorum hocm anladım sabh  sbt formda bulmustum yazınızı da bn de turk doktorları gbı okudugumu anlamamıstım LOL...çok dogru kız bes bucuk yasında dogum yapıyo ama sonra normal bır yestıkın oluyor hatta haytını merak edip arstrdım bile ... ya zamanınızı alıyoruz kusura bakmayın hocam tekrardn ıyı gunler ..Tekrardan cok cok tesekkurler hersey için..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.