|
Kanlı ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Tem 2024 Saat 00:21 |
Hocam merhabalar. Kızım 2 yaş 4 aylık. 3 gün önce ishali başladı hali keyfi iştahı yerinde. İlk gün 7 kez tuvaletini yaptı beslenmesine müdahale ettim sadece 2. Gün 3 kez yaptı kıvamı düzelmeye başlamıştı. Ama bugün 3.gün öğlene kadar normaldi öğlenden sonra sık ve kanlı yapınca dr gittik. Kan ve gaita tahlili verdik hepsi temiz. Ateşi çıkarsa gelin şuan için bol sıvı deyip yolladı.ne olduğunu falan söylemedi bence kendi de bilmiyor. Sizce ne olabilir? Yazıları okudum ama inanın anlayamadım panik haldeyim hala tuvalete git gel devam ediyor.
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118221 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İshal, ancak "kusma" ile beraber olursa, su kaybı olur ve Serum gerekir. Yoksa, tek başına ishallerin; hiçbir
şekli tehlikeli değildir. Sakın hiçbir ilacı kullanmayın. Makale ve Forum yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam 20dk bir kanlı mukuslu ishal devam ediyor. Amip testi yapıldı. Siz ne önerirsiniz çok yoruldu çok yıorandı çocuk
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118221 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5gün, Flagyl şurup, günde:3x1 ölçek verin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam cevap için teşekkür ederim. Rica etsem tahlilleri yorumlar mısınız? Bu sonuçlara göre antibiyotik kullanamayacağımızı böbrek yetmezliğine sebep olacağını takip gerekirse yatış yapacağını söyledi. Bu sonuçlarla önerdiğiniz antibiyotik başlayalım mı. Şuan en geç 30dk bir mukuslu kanlı kaka yapıyor. İştahı iyi. |
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O doktor salağın teki! Doktor olduğu bile şüpheli!
Acaba; patojen E.Coli diye bir ishal amili duymuş mu??? Dediğim ilacı kullanın. Nereden de bulursunuz böyle soytarıları!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam size ağlayarak yazıyorum lütfenn bize yardım edin. Antibiyotik yazmadılar bize sürekli bi kaka kan idrar testi tekrarı sonucu bir şey çıkmayınca dış lab. Dışkı gastroenterit pcr paneli testi istedi. E coli birçok çeşiti var antibiyotik verirsem böbrek iflas eder vermezsem de hangi bakteri bilmiyoruz o da böbrek beyni etkiler ded.. Çocuk kaka yaparsa vereceğiz testi ama o da genelde mukus ve kan olduğu için kabıl edilmiyor. Bu söyledikleri doğru mu perişan olduk inanın ağlamakla geçiyor günümüz. Ne yapacağız hocam. Bu ardaa 20dk bir yaptığı kaka 2 saate bire çıktı ve miktarı çok az çay kaşığı kadar mukus kan karışımı.. İnanın hiç bir şey anlamıyorlar dediğinizi dibine kadar anlıyorum
Düzenleyen Esrazeynep - 23 Tem 2024 Saat 16:58 |
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu salaklarla uğraşmayın, zaten bu saatten sonra kendiliğinden düzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|