|
Kuduz ve boğaz kızarıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mmeryemakkaya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Tem 2024 Saat 05:40 |
Kadir bey merhabalar,
Şu anda Japonya'da tatildeyiz,1 yaşında, sokakta gezerken sahibiyle dolaşan küçük bir ev köpeğini sevmek istedi köpekte onunla oynarken çocukların eli küçük bir şekilde çizdi aklıma hiç kuduz gelmedi sadece kızımın elini ıslak mendille sildim o kadar. Dün gece kızımın ateşi çıktı sabaha kadar emdi memede kalmak istedi. Ateş 38. Sabah su dahi içemiyordu ben de ağzını boğazını kontrol ettim boğazında beyaz minik noktalar var azı dişleri de patlamış burnu akmıyor öksürük yok sadece ateş be boğazda beyazlık ve ağrı dilde pas kötü koku yok. Ama yine de tedirgin oldum kuduz belirtileri önce grip nezle gibi başlıyormuş 7.gün de kendini gösteriyormuş sanırım o yüzden yorumlarınızı merak ediyorum
|
|
![]() |
|
mmeryemakkaya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey şimdi farkettim dilinin altı da beyaz yara,uyandığından beri suyu dahi zor içiyor gece emdi ama gündüz emmek istemiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119075 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Japonya'da Kuduz varmı imiş?????
Boğazını orada gösterin. Orada ne ilaç var bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
Burada kuduz var mı bilmiyorum ama tedirgin olduğum için belirtmek istedim,bugün hiç emmedi dilinin ön alt tarafında da beyaz yara var suyu dahi zor içiyor bu yüzden çok fazla huysuz. Sizin daha önce yaşadığınız gibi 3 gün takip edip öyle götürelim doktora diye düşündük ama yine de size bir sormak istedim;el ayak hastalığı olabilir mi yada eşim kawasaki hastalığı mı acaba dedi beni ekstra bir korku sardı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|